Marcel Pavel, prima operație estetică la 64 de ani, la recomandarea medicilor: "Altfel nu o făceam, nu sunt de acord..."

.

Marcel Pavel, prima operație estetică la 64 de ani, la recomandarea medicilor. Marcel Pavel este apreciat pentru modul în care își menține forma fizica de ani de zile. Artistul a menționat adeseori că e adeptul unui stil de viață sănătos și că nu este de acord cu intervențiile estetice. Totuși, Marcel Pavel va suferi în curând o operație estetică, sfătuit fiind de medici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a avut mereu o prezență impecabilă în fața publicului, iar fanii i-au admirat dintotdeauna eleganța și forma de invidiat. Artistul a mărturisit că are un stil de viață echilibrat, are grijă la alimentație și face sport atunci când este posibil. Marcel Pavel a fost dintotdeauna vocal în privința operațiilor estetice, spunând că nu este adeptul unor astfel de proceduri. Ei bine, se pare că artistul are o problemă oftalmologică, așa că medicii i-au recomandat o operație de blefaroplastie. Iată mai multe detalii.

index-41index-41

Marcel Pavel, prima operație estetică la 64 de ani, la recomandarea medicilor

Marcel Pavel a anunțat că va suferi prima operație estetică, chiar la începutul anului următor, în ianuarie 2024. Se pare că artistul se confruntă cu o problemă de vedere, iar medicii oftalmologi i-au recomandat să facă blefaroplastie. Procedura presupune o intervenție chirurgicală de corecție a pleopelor căzute prin îndepărtarea excesului de piele, conferind un aspect mai tânăr.

Citește și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de o femeie la autostop, la America Express: „Fetița doamnei știa de noi pentru că…'

Citește și: Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: „Acest premiu îl dedic familiei…'

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii oftalmologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac', a declarat artistul, la Xtra Night Show.

Marcel Pavel va celebra Revelionul 2024 pe scenă

Marcel Pavel a povestit că de Crăciun va fi acasă alături de familie și doar de Revelion a acceptat să susțină câteva spectacole.

„Numai de Revelion am evenimente. De Crăciun nu, pe 24, 25, 26 rămân alături de familia mea, să mă destind, să plec puțin din București, să scap de tumultul acesta. În Câmpulung Muscel mergem', a mai declarat artistul la „Xtra Night Show'.

De ce a refuzat Marcel Pavel să cânte pe scena Festivalului Mamaia 2023

Marcel Pavel a lipsit anul acesta de pe scena Festivalului Mamaia 2023. Artistul s-a declarat total dezamăgit de noua ediție a festivalului și a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să participe anul acesta. Cântărețul este de părere că Festivalul Mamaia ar fi devenit o afacere.

‘Eu am fost invitat de Niki Constantinescu, dar pe urmă s-au format două tabere. Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse, este totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească. Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia. Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro, într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte. Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacerea declarat Marcel Pavel, potrivit playtech.

FOTO: Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton