Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision: „Totul a lăsat de dorit. Un începător...”

 Dumba Gabriela
.

Marcel Pavel a avut o reacție dură după ce Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, nu s-a calificat în finală. Încă dinainte de semifinala 2 Eurovison 2023, de pe 11 mai, Marcel Pavel nu credea că alegerea lui Theodor Andrei pentru a reprezenta România la Eurovision 2023 este cea mai bună variantă. Participarea tânărului solist Theodor Andrei, deși talentat, la această ediție Eurovision, cu piesa „D.G.T. (Off and on)', a fost privită cu neîncredere de mulți artiști români, inclusiv de Marcel Pavel. Din păcate, tânărul nu s-a calificat în finală, pentru că România nu a strâns suficiente voturi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, nu s-a calificat în finală. Eurovision Song Contest 2023 se desfăşoară în Marea Britanie, la Liverpool. Semifinalele au loc pe 9 şi pe 11 mai, iar finala pe 13 mai 2022. România a intrat în concurs joi, 11 mai, în a doua semifinală. Semifinalele și finala Eurovision 2023 vor fi transmise în direct pe canalele TVR, pe 9, 11 și 13 mai. Din păcate, însă, România nu va ajunge în finala de sâmbătă.

eurovision3eurovision3

Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, nu s-a calificat în finală

Marcel Pavel, care în 2002 a înregistrat un mare succes la Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa „Tell Me Why', clasându-se pe locul 8, a comentat participarea lui Theodor Andrei la această competiție.

„Referitor la alegerea concurenților, din ultimii ani, totul a lăsat de dorit. Nu știu a cui a fost decizia. Păi, trimiți să reprezinte România un începător? Nu cred că este cea mai bună alegere. Îi urez lui Theodor Andrei să ne reprezinte cu cinste și să se întoarcă de acolo cel puțin printre primii zece.

Oricum, Eurovision a devenit un fel de Loterie. A dispărut valoarea creației, se bazează mai mult pe imagine. Nu se mai vrea un concurs de creație, ci de imagine. Ce șanse avem, anul acesta? Habar n-am. Noi trimitem acolo concurenți care nu au experiență și pe care îi depășesc aceste manifestări culturale, privind emoțiile și responsabilitatea.

Emoțiile, dacă nu sunt pozitive, devin o mare corvoadă. În plus, nici nu știu dacă mai există spiritul acesta patriotic, să mergi la Eurovision cu sufletul deschis, să știi că alți români sunt alături de tine. Noi, românii, suntem însă cei mai tari la critici', a declarat Marcel Pavel pentru playtech.ro.

Citește și: „Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți'. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Citește și: Ce dietă ține medicul nutriționist Mihaela Bilic: ‘Beau lapte precum un bebeluș. M-am auto-condamnat la această restricție…’

Horia Moculescu a cerut TVR să nu mai participăm la Eurovision

Compozitorul Horia Moculescu a trimis către TVR o scrisoare oficială, în care cere să nu mai participăm la Eurovision, mai ales după umilința trăită anul trecut cu voturile juriului:

„Eu sunt împotriva participării României în continuare la concursul Eurovision. I-am scris și lui Turturică o scrisoare la care, din păcate, nu mi-a răspuns.

Aici nu e vorba doar de TVR, e implicat tot fenomenul muzical din România și nu mi-a dat niciun răspuns. I-am scris înainte ca TVR să achite taxa de participare. Probabil, nu merit să îmi răspundă', a declarat Horia Moculescu pentru VIVA!.

Marcel Pavel nu e însă de acord cu demersul lui Horia Moculescu: „Ar fi o bilă neagră pentru România'

Referitor la demersul lui Horia Moculescu, solistul Marcel Pavel este însă de altă părere:

„Eu zic că renunțarea ar fi o bilă neagră pentru România. Fiind de specialitate și având experiența acestui concurs nu știu dacă ceea ce se întâmplă acum ne duce pe un drum bun. Nu e un concurs de milă, să votăm țările în funcție de războaie, de problemele politice din Europa.

Întotdeauna va fi acest subiectivism, pe plan politic, iar noi, românii, am fost mereu priviți ca un popor de mâna a doua. România a avut însă și apariții serioase, Luminița Anghel, Mihai Trăistariu, eu cu Monica Anghel, Paula Seling cu Ovi.

Personal, nu m-aș mai duce la Eurovision, nu mă atrage nimic, mai ales la vârsta mea, deși aș face față cu brio, într-adevăr, din punct de vedere vocal. Să meargă cei din generația tânără, dar doar care au o experiență pentru acest eveniment important', a mai declarat Marcel Pavel.

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023

România a intrat joi, 11 mai 2023, în semifinala 2 Eurovision 2023. Theodor Andrei a reprezentat România la concursul internațional cu melodia „D.G.T. (Off and on)’. Piesa a fost compusă chiar de către el. Din păcate, în urma voturilor din semifinală, România nu a reușit calificarea în finală.

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. În urma voturilor, nu am reușit să ne calificăm în finala care va avea loc sâmbătă. Theodor Andrei, reprezentantul României la concursul internațional de muzică, a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 pe data de 11 februarie. Acesta a fost desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu melodia „D.G.T. (Off and on)’, pe care chiar el a compus-o.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton