Marcela Fota explică de ce s-a cuplat cu un tânăr de 25 de ani, după moartea soțului: "Așa a început acea poveste, fără obligații"

 Dumba Gabriela
.

Marcela Fota a fost pusă la zid, în spațiul public, după ce și-a asumat relația cu un tânăr de 25 de ani, la doi ani de la moartea soțului ei. Cântăreața de muzică populară în vârstă de 47 de ani a explicat de ce a acceptat să intre în respectiva relație și cum a reacționat mama ei atunci când a aflat cine este noul iubit al Marcelei Fota.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doi ani de la decesul soțului ei, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Cântăreața a fost aspru criticată atât de colegele de breaslă, cât și de fanii de pe rețelele de socializare, însă ea nu a ținut cont de gura lumii și s-a gândit strict la binele ei în acea perioadă.

354354

De ce și-a făcut Marcela Fota un iubit cu 22 de ani mai tânăr

La doi ani după ce soțul său a decedat în urma unui infarct, Marcela Fota a început o nouă relație cu un tânăr nu mai mare de 25 de ani. Acela a fost momentul în care în spațiul public s-a declanșat o avalanșă de critici și judecăți aspre la adresa sa, dar cântăreața explică de ce a intrat în acea relație.

„Am considerat că este exact ce îmi trebuia la momentul respectiv. Tată pentru copilul meu acasă nu vreau, consider că sunt suficient de pregătită să-l cresc singură.

M-a mai binecuvântat Dumnezeu și cu un copil bun, foarte cuminte, foarte ascultător, foarte educat, foarte matur. Am considerat că mă pot bucura de anumite lucruri fără prea mari obligații și așa am început acea poveste.', a declarat Marcela Fota în cadrul emisiunii online „În oglindă', moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție:„Suntem într-un real pericol’

Citește și:Decizia luată de Marcela Fota la un an de la moartea soțului:'Nu vreau să…'

Întrebată dacă mai este încă în relație cu tânărul respectiv, Marcela Fota a evitat să dea un răspuns:

„Aici nu mai cad în plasa ta, nu contează. Așa a început acea poveste, a fost un lucru foarte benefic pentru perioada în care eu trăiam. A fost o bucurie și o trăire a fiecărui moment, dar fără alte obligații. Cea care nu mi-a spus nimic a fost mama ea. M-a întrebat dacă este lucrul care mă ajută pe mine acum și am spus da și a zis perfect.'

Marcela Fota: „Nu mă interesează comentariul nimănui'

Cântăreața Daniela Ploia a transmis un mesaj tranșant la adresa Marcelei Fota, după ce a aflat că are un iubit de 25 de ani. „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea’, a spus Daniela Ploia, făcând referire la colega ei de breaslă

Marcela Fota a explicat că nici măcar nu știe cine este, dar și că nu o interesează ce spun oamenii. De asemenea, Marcela Fota a mai declarat că este viața ei și este unica responsabilă pentru toate alegerile făcute. David, fiul ei 13 ani, este cea mai importantă persoană pentru îndrăgita artistă.

Nu știu cine este Daniela Ploia. Nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate. Ințelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic.

Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică. Așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud‘, a declarat Marcela Fota.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton