Cea mai mare frică a lui Bursucu de la Roata Norocului de când este tată: "Mor, nu există! Nu dorm nopți și zile"

 Dumba Gabriela
.

Bursucu de la Roata Norocului recunoaște că este foarte panicat când vine vorba de fiica lui. Pe numele său adevărat Adrian Cristea, prezentatorul de la Kanal D este tatăl unei fetițe în vârstă de 5 ani pe nume Anays, dar și tatăl vitreg al Alessiei, fiica soției sale dintr-o relație anterioară. Bursucu este atât de protector cu cele mici, încât nu poate dormi când ele au o problemă de sănătate cât de mică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bursucu a vorbit despre rolul de tată și a spus că fetele lui reprezintă totul pentru el. Vedeta Kanal D se consideră un tată permisiv, dar mai ales fricos și spune că se panichează din orice atunci când vine vorba de fiicele sale.

62647949_1262901793872313_5126841094742474752_n62647949_1262901793872313_5126841094742474752_n

Bursucu, prezentatorul de la Roata Norocului, este un tată extrem de protector

Eu sunt foarte panicat! Dacă fiica mea e răcită, viața mea se oprește acolo. Nu există! Mor, nu există, nu dorm nopți, zile până nu își revine. Norocul nostru este că mama ei este cerebrală.

Chiar dacă nu dorm, nu mănânc, nu fac nimic, totuși am încredere deplină în mama ei. Eu cred că ce simte o mamă, nu va simți niciodată un tată. Dacă mămica ei spune că e bine așa, eu merg pe mâna ei, am încredere„, a declarat Bursucu.

Bursucu iubește călătoriile, așadar i-a insuflat și fiicei sale această pasiune. Astfel, Anays iubește zborurile cu avion, spre deosebire de alți copii care plâng sau simt frică atunci când se află deasupra norilor.

În vacanțe mergem mereu. În septembrie vom pleca undeva prin Turcia, a fost și anul trecut și a fost o experiență plăcută pentru ea. Îi place cu avionul cel mai mult din lume.

Dacă o duci cu avionul e cea mai fericită. Copilul meu este la vârsta la care începe să mintă ușor, înflorește mai mult, dar nu vreau să îi spun acest cuvânt, să nu îl știe, ca să nu dezvolte ramura asta.', a mai spus vedeta Kanal D.

Citește și: Cum s-au înțeles Andreea Mantea și Bursucu, de fapt, la emisiunea Se strigă darul: „Ne-am dat teroare, și ea mie, dar și eu ei. Noi chiar ne-am…’

Citește și: Bursucu s-a tratat la psiholog pentru gelozie: ‘Te macină, îmi făceam filme singur, am fost bolnav…’

Citește și: „Când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze… am făcut o criză'. Ana Morodan, dezvăluiri despre dependența de pastile

Bursucu face naveta de la Constanța la București de trei ori pe săptămână

Bursucu este nevoit să facă naveta din Constanța până la București, în fiecare săptămână, pentru filmările de la „Roata Norocului'. Astfel, 3 zile pe săptămână le stă departe de familie, dar grijile sale sunt și mai mari din cauza asta.

Acum nu mai stau așa departe , suntem împreună aproape în fiecare zi. Era mai greu când aveam emisiunea zilnică, pentru că fetele erau la Constanța, eu eram în București. Acum sunt mai mult la Constanța, vin și filmez în București pentru emisiune 2,3 zile și apoi fug în Constanța.

M-au lăsat, mi-au zis că am liber, să îmi fac de cap. Înainte să se nască fiica mea, credeam că nu o să schimb pamperși.

Lumea spunea că e fiica mea și că o să mă obișnuiesc. Până la urmă, am făcut absolut de toate, nu m-am ferit de nimic și da, rolul de părinte m-a schimbat mult. Dacă viața mea era doar viața mea până la 31 de ani, iată că de când am devenit tată, viața mea a devenit viața lor, mai ales a piticii mele', a declarat Bursucu pentru Playtech Știri.

Bursucu și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului

La începutul lunii trecute, Bursucu a decis să-și schimbe radical viața, iar medicul i-a montat un balon gastric în stomac. De-a lungul timpului, prezentatorul TV a trecut prin oscilații de greutate și a făcut multe schimbări în regimul alimentar pentru a ajunge la greutatea dorită.

La o lună de la intervenția de micșorare a stomacului, Bursucu a slăbit aproximativ 13 kilograme.„Am slăbit 12,5 kg. Nu m-am operat, mi-am pus doar un balon gastric. Nu-mi vine nimic, îmi merge foarte bine. Nu mai mănânc’, a explicat Bursucu, care s-a și filmat în ziua în care medicul chirurg i-a făcut intervenția.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton