Marele regret al lui Marcel Pavel, după 33 de ani alături de soția sa: "Ai renunțat la viitorul tău, să mă ierți că..." Sacrificiul făcut de Violeta Pavel

 Radulescu Ruxandra
.

Care este marele regret din viața lui Marcel Pavel, după 33 de ani alături de soția sa. Artistul Marcel Pavel are o viață împlinită și dincolo de scenă, alături de soția sa, Violeta, și cei trei copii ai lor. Cântărețul își stimează enorm partenera de viață și, recent, i-a cerut, public, iertare pentru sacrificiul făcut de aceasta în virtutea întemeierii unei familii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, 64 de ani, este un artist foarte îndrăgit de public, iar de-a lungul anilor săi de carieră a reușit să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Violeta, alături de care împărtășește bune și rele de 33 de ani. Femeia, originară din Rusia, i-a dăruit trei copii minunați și cu toții formează o familie armoniosă. Marcel Pavel consideră că soția sa a făcut un sacrificiu enorm, atunci când a ales să renunțe la carieră pentru a-i fi alături.

marcel-pavel-despre-autoritatea-barbatului-in-familie-sotia-mea-sta-in-genunchi-in-fata-mea-imi-488242marcel-pavel-despre-autoritatea-barbatului-in-familie-sotia-mea-sta-in-genunchi-in-fata-mea-imi-488242

Care este marele regret din viața lui Marcel Pavel, după 33 de ani alături de soția sa

Marcel Pavel mărturisește că soția lui, Violeta Şmîşleaeva, și-a părăsit țara natală și cariera profesională pentru a-și întemeia o familie alături de acesta. Artistul i-a cerut iertare partenerei de viață pentru sacrificiul pe care l-a făcut și spune că o consideră stâlpul familiei.

Citește și: Marcel Pavel și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, au împlinit 33 de ani de căsnicie. Cum se înțeleg și de ce artistul nu-și expune familia: „Eu am putut să rămân discret

Citește și: Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce s-a întors cu avionul de la Cluj. Ce a pățit artistul: „Câtă sifdare! Ne-au mai răspuns și obraznic / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut când amândoi aveau o altă relație: „A ținut așa, cu discuții, vreo trei ani. Începusem să vorbim mai serios, dar el avea prietenă, eu prieten…„

Citește și: Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii'

Am un regret în sufletul meu pentru faptul că ai renunțat la viitorul tău profesional ca noi să ne întemeiem o familie. Ești pilonul familiei și echilibrul. Eu sunt ceva adiacent. Îți mulțumesc foarte mult și să mă ierți că te-am convins să rămâi în România și să renunți la cariera ta.

Faptul că te-am cunoscut în anii aceia a fost o schimbare radicală și în viața mea. Motivul tău este mult mai întemeiat decât al meu, pentru că tu ai renunțat la viața ta… Atunci când ne-am cunoscut, erai o frumusețe, ca și acum de altfel, decât -32… atunci erai o domnișoară, o fetiță de 21 de ani. M-ai cucerit cu profesionalismul de care ai dat dovadă atunci', i-a spus cântărețul partenerei lui de viață.

Marcel Pavel își îndeamnă fanii să nu uite de familie

Pe 4 decembrie, Marcel Pavel împlinește 64 de ani și are o familie frumoasă, de care, de altfel, este tare mândru. Artistul și soția sa, Violeta, au 33 de ani de căsnicie și au trei copii superbi. De altfel, după cum se va vedea și din pasajele preluate din podcastul la care a fost invitat, Marcel Pavel are un respect deosebit față de familie și tot ceea ce reprezintă ea.

Artistul își îndeamnă fanii să nu uite de părinți, chiar dacă zbaterea cotidiană îi determină să-și îndrepte mai mereu atenția spre lucruri materiale.

„Să vă iubiți părinții, dragii mei! Sunați-i în fiecare zi, întrebați-i ce mai fac, pentru că lucrurile acestea cotidiene, alergarea aceasta după avere, afinitatea aceasta de a face bani, de a te descurca în lumea asta nebună în care ne aflăm, te fac să uiți de sufletul familiei tale. Datorită lor ești pe acest pământ, în afară de Dumnezeu. Să te bucuri cât mai mult de părinți!’, i-a spus Marcel Pavel lui Dorin Galben.

Marcel Pavel: „Te uiți în jos, să vezi de unde ai pornit”

Cu modestia caracteristică, artistul sugerează că nu e bine să uiți niciodată de unde ai plecat și mai ales să nu lași invidia să te copleșească.

„Eu nu mă uit în sus, la ceea ca are altul sau celălalt. Eu mă uit în jos la ce nu are acel amărât care poate nu are picioare, poate nu vede, nu aude, poate e surd sau mut.  Mă gândesc la mine ‘Uite, sunt sănătos! E bine, da? Dacă mă uit în sus mamă, ce bani are ăla, ce bogat e, ce mașină are…. Nu mă uit niciodată acolo. În sus să nu te uiți niciodată! Te uiți în jos, să vezi de unde ai pornit, să nu uiți de unde ai plecat, dar să nu te mai întorci niciodată acolo’a mai spus artistul pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton