Marele regret al lui Daniel Buzdugan: "E o neîmplinire a vieții faptul că nu am avut ocazia să fac teatru". Ce l-a împiedicat, deși a terminat Facultatea de Actorie

 Dumba Gabriela
.

Daniel Buzdugan a terminat Facultatea de Actorie, însă regretul vieții sale este acela că nu a reușit să aibă o carieră în teatru. Deși iubește radioul, Daniel Buzdugan recunoaște că o mare neîmplinire a vieții sale este legată de teama lui de a îmbrățișa meseria de actor. Matinalul de la Radio Zu a dezvăluit ce anume l-a împiedicat, concret, să facă teatru, deși iubește să fie pe scenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu a făcut actorie, Daniel Buzdugan s-a făcut extrem de remarcat și consacrat în radio, acolo unde a reușit să reziste cu brio alături de Mihai Morar, fiind astăzi cel mai vechi cuplu de prezentatori din țara noastră. Dorința de a fi pe scenă este prezentă, însă, tot timpul în sufletul lui Daniel Buzdugan.

21-de-rubini-film-ciprian-mega-oradea-ebihoreanul-060223-121-de-rubini-film-ciprian-mega-oradea-ebihoreanul-060223-1

De ce nu a făcut Daniel Buzdugan teatru, deși a terminat Facultatea de Actorie

Daniel Buzddugan recunoaște că i-ar fi plăcut mult să fie actor, însă „rușinea de a bate la porți”, în căutarea unui rol, l-a împiedicat să-și ducă pasiunea până la capăt.

„Mi-ar fi plăcut să joc. În momentul în care am devenit cunoscut, multă lume îmi zicea: „De ce nu vrei să joci într-o piesă de teatru?”. Mi-a fost ruşine să bat pe la porţi, consider că nu aş fi avut un fel de bun-simţ. Te duci: „Bună! Sunt Buzdugan, mă ştie toată lumea. Vreau şi eu să joc aici.” Poate că am greşit, pentru că nu m-aş fi făcut de râs, cu siguranţă, pe scenă. Aveam încredere în mine, în capacităţile de a fi un bun actor, dar nu am îndrăznit să discut cu regizori, cu directori, cu oameni de teatru care să mă primească.

Plus că în teatru este destul de dificil, pentru că poţi să fii privit de ceilalţi colegi ca vedetă. Nu este cazul la mine, că sunt un om de bun-simţ şi nu vin cu aroganțe. Dar mi s-a zis, la un moment dat: „Dacă o să joci, vezi că ceilalţi colegi care nu sunt la fel de cunoscuţi o să încerce să îţi bage beţe în roate.” Aşa este în teatru. Din păcate, există multe situaţii. Am jucat o perioadă şi la Iaşi, în timpul facultăţii, şi din clasa a noua şi până în a douăsprezecea am făcut figuraţie acolo – şi la teatru, şi la operă – şi vedeam că există grupuri, grupuleţe, bisericuţe în teatru, între actori.

Citește și: Loredana Chivu a pierdut ultimul proces cu fostul iubit, Dani Leș, și trebuie să-i plătească 100.000 de euro: „Toată nebunia a început din cauza furiei lui’. Penthouse-ul ei ar urma să fie scos la licitație

Citește și: Monica Tatoiu recunoaște că nu s-a spovedit niciodată: „Fumez și beau zilnic o sticlă de șampanie’

Mi-aş fi dorit tare mult (n.r. să joc), pentru că a fi actor, satisfacţia pe care o ai jucând pe scenă şi aplauzele de la sfârşit nu se compară cu absolut nimic. Este o neîmplinire a vieţii că nu am avut ocazia să fac teatru”, a declarat Daniel Buzdugan, în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe spectacola.ro.

Daniel Buzdugan a jucat într-un film, alături de Mickey Rourke și Anthony Delon

În vârstă de 49 de ani, Daniel Buzdugan a avut ocazia să joace alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, în filmul „21 de rubini', în regia lui Ciprian Mega. Cu toate acestea, el nu a ezitat să precizeze că în filmele românești sunt solicitați mai degrabă influencerii, spre deosebire de actorii care au studii în domeniu.

„Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie. La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine', a spus Daniel Buzdugan, potrivit Playtech.

Omul de radio, care este absolvent al Facultății de Actorie, a dezvăluit că s-a simțit extrem de bine în timpul filmărilor și a reușit să stea la un pahar de vin cu celebrul Anhony Delon.

„M-am bucurat foarte mult de orele petrecute pe platourile de filmare. În primul rând, fiindcă nu am resimțit mai mereu o atmosferă relaxată, fără presiunea aia din zilele de muncă, când totul e agitat și încordat și stăm cu ochii pe ceas. O întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!', a mai spus Daniel Buzdugan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton