Margareta Pâslaru, exemplu de eleganță și stil, la 79 de ani. Cum s-a îmbrăcat la lansarea noului album

 Dumba Gabriela
.

La 79 de ani, Margareta Pâslaru arată senzațional, este un exemplu de stil și eleganță, și are un tonus de invidiat! Artista a lansat un nou album, după ce, luna trecută, a inaugurat și o expoziție, la Muzeul Naţional de Istorie a României. Fanii au putut admira o parte din lucrurile dragi, de scenă, ale Margaretei Pâslaru, care a marcat 65 de ani de carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Margareta Pâslaru va împlini 80 de ani pe 9 iulie, dar în mod evident, vârsta e doar un număr pentru marea artistă. Recent, cântăreața a lansat un album muzical, care marchează 65 de ani de carieră și care are scop caritabil.

454354454354

Cum a apărut Margareta Pâslaru la lansarea noului său album

Margareta Pâslaru şi-a lansat, zilele trecute, albumul „Timpul nu moare', prin care sărbătoreşte 65 de ani de activitate neîntreruptă în showbiz.

Potrivit Agerpres, la evenimentul organizat la Magazinul Muzica din Bucureşti au fost prezenţi, pe lângă numeroşi admiratori ai artistei, compozitorul Andrei Kerestely, poeta Ana Blandiana, prezentatorul Octavian Ursulescu, compozitorul Mircea Drăgan.

Margareta Pâslaru a strălucit la lansarea de la Magazinul Muzica și a dovedit, încă o dată, că este un fashion icon. A purtat un costum elegant, alb-negru, mănuși din dantelă, a fost coafată impecabil, iar ca machiaj a ales unul diafan, în tonuri de roz. Ochii albaștri ai solistei au rămas la fel de hipnotizanți.

Îndrăgita Margareta Pâslaru, mereu în topul celor mai frumoase artiste din România, a dezvăluit și cum reușește să fie mereu la patru ace: „Frumusețea vine din interiorul unei persoane. Desigur, nu sunt toate zilele la fel, precum nici afară nu sunt identice: într-o zi este înnorat, într-o zi plouă, a doua zi ne bucurăm de soare’.

Noul album conţine şapte piese noi, precum şi unele dintre cele mai îndrăgite şlagăre lansate de-a lungul carierei: „Acum, respiră!', „Timpul nu moare', „Regina nopţilor', „Castaniete', „Blue, blue, blue, blues', „Personaje pe străzi – Fapte', „Neastâmpăr', „Cu haina pe umeri', „Tehomir' – dedicată actorului Horaţiu Mălăele, „Nu!', „Era o fântână', „Ce suflet trist', „Tatăl nostru', „Diamant fermecat', „Lasă-mi toamnă pomii verzi', „Cântec din Oaş', „Bade, pălărie nouă', „S-ar găti badea de nuntă' şi „Nu-i bai…'.

Citește și: Margareta Pâslaru a început să cânte folclor la îndemnul Mariei Tănase: „Ascultă, fă, tu trebuie să cânți muzică populară!'

Citește și: Mircea Radu, reacție dură după ce Nicu Covaci a rămas fără pensie, la 75 de ani: „Umilința la care a fost supus o simt și eu…'

Margareta Pâslaru donează banii strânși din vânzarea noului album

Margareta Pâslaru a precizat că toate fondurile din vânzarea albumului, precum şi din drepturile de autor vor fi direcţionate către Ambulanţa Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

„Tot ceea ce se vinde, drepturile de autor şi încasările vor fi direcţionate către această fundaţie”, a spus artista.

Margareta Pâslaru şi-a pus întotdeauna discurile în slujba actelor de caritate, a completat Octavian Ursulescu.

Toate melodiile de pe album au fost înregistrate în Studioul Andrei şi Jolt Kerestely.

„Ceea ce mă surprinde de fiecare dată este energia debordantă, o forţă creatoare fără final. Este de fiecare dată efervescentă, vine de fiecare dată cu idei noi, mă pune întotdeauna în situaţii speciale, pentru că dânsa îşi închipuie nişte orchestraţii şi eu trebuie să fiu, cumva, liantul între ideile dânsei şi muzica ce apare la final.

Este o provocare, este o plăcere şi de fiecare dată nouă ni se pare că trăim împreună ceva original şi special. Vă doresc să aveţi timp să ascultaţi, pentru că sunt melodii care au conţinut, melodii care au mesaj, melodii care au nevoie de puţin timp, nu este doar o muzică de fundal, o muzică de fond”, a spus Andrei Kerestely.

foto: libertateapentrufemei.ro /Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton