"Are o altă direcție, direcția business-ului". Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor

 Dumba Gabriela
.

Tot răul spre bine pentru Margherita de la Clejani! După scandalul drogurilor, de acum trei ani, fiica artiștilor de la Clejani și-a descoperit o nouă direcție în viață și a renunțat la cântările alături de părinții Viorica și Ioniță pentru a se dedica afacerilor. Studierii lor, mai exact!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La trei ani de când Margherita a condus mașina sub influența substanțelor interzise și s-a ales cu o amendă penală de 40.000 de lei, Ioniță de la Clejani poate vorbi, în sfârșit, cu mândrie, despre fata lui. Margherita s-a pus cu burta pe carte și studiază intens cu ce se mănâncă business-ul.

ce-s-a-intamplat-intre-margherita-de-la-clejani-si-parintii-sai-dupa-accidentul-rutier-1280×720-1ce-s-a-intamplat-intre-margherita-de-la-clejani-si-parintii-sai-dupa-accidentul-rutier-1280×720-1

Cu ce se ocupă Margherita de la Clejani la 3 ani de la scandalul drogurilor

Margherita de la Clejani s-a cumințit brusc după scandalul drogurilor de acum trei ani și se pregătește, în secret, pentru o cu totul altă carieră. A renunțat la muzică și a descoperit că este foarte pasionată de tot ceea ce înseamnă afaceri.

„Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor', a dezvăluit Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas: „Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a răspuns Tavi Clonda când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea: ‘Au mai fost vreo 10, 20. Mare prost am fost, mare…’

Citește și:Dan Negru, mesaj tranșant după încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Se vede că nu mai știe nimeni asta'

Citește și:Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: „Sunt maxim de mândru'

Margherita de la Clejani a negat că a consumat droguri

După ce a ajuns în atenția presei pentru că a făcut accident cu mașina sub influența drogurilor, Margherita a făcut o serie de afirmații surprinzătoare pe rețelele de socializare.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI ? Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!?', este mesajul halucinant postat de Margherita de la Clejani pe Facebook, acum trei ani.

Deși atunci când a fost oprită de poliție a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, Margherita a declarat că este total împotriva consumului de stupefiante.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare.

Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor  vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba', a declarat Margherita pentru RomâniaTV.

Margherita de la Clejani a avut un magazin de haine

Margherita de la Clejani a debutat, de altfel, în lumea afacerilor, în 2019, și i-a mers chiar bine o vreme cu magazinul ei de haine de pe Calea Victoriei. Însă, ultima evidență fiscală este din 2021, anul în care sediul firmei sale a fost vandalizat, geamurile fiind acoperite în întregime cu vopsea.

„Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară, şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez, în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate.

Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb, oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat', spunea Margherita atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton