Margherita de la Clejani naște un scandal din orice! Azi, a înjurat o echipă de jurnaliști, inclusiv pe propria pagină de Instagram

 Lupescu Anca
.

Margherita din Clejani nu se oprește din scandaluri, asta după ce s-a ales cu dosar penal, pentru că a condus sub influența drogurilor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar și după acest scandal, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu pare să aibă vreo remușcare și continuă să se comporte aberant pe rețelele de socializare. 

Într-o postare pe Instagram, Margherita a răbufnit și a postat o descriere halucinantă alături de o fotografie:

„Îmi bag p@#& în voi de insuportabili', a scris vedeta. Se pare că mesajul este adresat unei echipe de paparazzi de la un site, care azi a abordat-o, pe stradă, pentru un interviu.

Margherita și-a pus în cap vecinii din blocul unde locuiește. Aceștia s-au plâns că artista face scandal și fumează în lift. 

'Avem o vecină care se crede vedetă, care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact, dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă', au declarat vecinii Margheritei, potrivit ciao.ro.

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier, iar polițiștii au descoperit că se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

La câteva zile după incident, tânăra le-a mulțumit fanilor pentru mesajele primite, spunând că este bine, ulterior, ea postând pe pagina de Instagram peste 50 de filmulețe din arhiva personală, în care apare în vacanțe, aruncând cu bani sau având în mână o armă, cel mai probabil falsă.

margherita-840×500margherita-840×500

Pe lângă filmulețele de pe Instagram, Margherita de la Clejani a postat la story o imagine cu un mesaj și un semn obscen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton