Margherita, implicată într-un nou scandal! Fata Clejanilor e căutată de Poliție, după ce ar fi lovit și amenințat două femei

 Oana Pantazi
.

Margherita atrage scandalurile ca un magnet! Nici nu fusese încă uitată povestea cu accidentul ei de mașină, că acum fiica artiștilor de la Clejani este căutată de Poliție, pentru agresiune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani lovește din nou, după câte se pare, la propriu, la scurt timp după scandalul iscat de accidentul ei de mașină și acuzația de consum de droguri! De data aceasta, fiica lui Ioniță și a Vioricăi este acuzată că a lovit și amenințat două femei…

Conform unui comunicat emis de Poliție, Margherita s-ar fi luat la ceartă cu acestea, le-ar fi agresat fizic, după care ar fi părăsit locul incidentului, scrie Spynews.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

A lovit și a fugit!

Potrivit comunicatului emis de Poliție scandalul dintre Margherita și angajatele unei societăți comerciale a avut loc pe data de 16 septembrie, în plină zi. În urma conflictului, cele două femei au sesizat Poliția. Când și-au făcut apariția oamenii legii, Margherita era de mult plecată, iar acum este căutată de polițiști pentru declarații.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului', scrie în comunicatul Poliției.

margherita-de-la-clejani-2-820×1024margherita-de-la-clejani-2-820×1024

Polițiștii au întocmit dosar pentru lovire, violențe și amenințare

Poliția a informat că în această cauză a fost întocmit penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs scandalul continuă, scrie spynews.

„În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului', se arată într-un comunicat al Poliției.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton