Maria Andria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației, din cauza anesteziei: "Medicul a spus că trebuie intervenit urgent. Mama ei a leșinat când a aflat"

 Oana Pantazi
.

Maria Andria a trecut recent prin momente dramatice, artista intrând în stop cardio-repsirator în timpul unei operații aparent simple. Interpreta a ales să facă o intervenție de natură estetică, însă, din cauza anesteziei, a fost la un pas de a-și pierde viața. Iubitul și mama ei au trecut, la rândul lor, prin momente de groază pe holurile spitalului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum două zile, Maria Andria era să-și piardă viața în urma unei operații de natură estetică, după ce a intrat, în mod neașteptat, în stop cardio-respirator, din cauza anesteziei. Logodnicul artistei a povestit șocat despre momentele prin care a trecut în momentul în care a realizat că se întâmplă ceva cu iubita lui.

andiraandira

Maria Andria, în stop cardio-respirator în timpul operației

Totul a pornit de la o intervenție banală pe care Maria Andria și-a făcut-o cu ceva timp în urmă. Dorind să scape de celulită, artista a mers la medicul estetician și i-a fost injectat acid hialuronic în zona coapselor. În timp, s-au format niște gâlme, iar Maria Andria, alarmată după ce le-a descoperit, a luat decizia de a le îndepărta. Asta în condițiile în care substanța s-a împrăștiat prin corp și artista risca să facă septicemie.

Citește și: Maria Andria este suspectă de cancer. Cântăreața s-a operat și așteaptă rezultatele biopsiei: „Au crescut niște formațiuni pe os, mă simt foarte rău'

Citește și: Maria Andria, blonda lui Scărlătescu, a fost cerută în căsătorie: „Toți îmi zic să…'

Operația a durat 4 ore și, conform spuselor lui Matteo, logodnicul artistei, aceasta a intrat în stop cardio-respirator din cauza anesteziei. Momentul a fost șocant atât pentru Matteo, cât și pentru mama Mariei Andria, care au însoțit-o la spital, deoarece la un moment dat aceștia au realizat că în sala de operație se întâmplă ceva.

„Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse. Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam. Eram pe hol cu mama Mariei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație. Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent. Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației”, a declarat Matteo pentru Spynews.

„Ea este frumoasă așa cum este”

Dacă Maria Andria era sedată și nu a realizat pericolul, pentru mama ei și pentru logodnic, care se aflau pe holurile spitalului și au văzut toată agitația, au fost momente infernale. Operația a durat 4 ore, deoarece medicii au intervenit în mai multe locuri pentru a elimina substanța. Așteptarea a fost teribilă pentru familie, care nu știa nimic despre soarta artistei.

„Mama Mariei a leșinat când a aflat ce a aflat ce a pățit fiica ei. Noroc că eram la spital, medicii i-au pus o perfuzie. Am reușit să intrăm câteva minute seara la ea, nu am putut să vorbim, era sedată. Eu nu sunt de acord cu operațiile estetice, ea este frumoasă așa cum este”, a mai spus Matteo pentru sursa citată.

În momentul de față, Andria Maria încă se află în spital, unde va mai rîmâne câteva zile, sub supravegherea medicilor, fiind mutată în salon. Conform sursei citate, rezerva în care Maria se reface costă în jur de 400 euro pe noapte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton