Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului. Cum arată acum artista în vârstă de 68 de ani

 Lupescu Anca
.

Maria Cârneci, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a decis să apeleze la medicul estetician, asta pentru că și-a dorit să revină în fața publicului său cu un aspect îngrijit. Cântăreața a suferit enorm după pierderea soțului ei, lucru care i-a afectat înfățișarea major.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, după perioada de doliu, îndrăgita interpretă a decis să facă o schimbare, motiv pentru care a apelat la un doctor estetician.

‘Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public, a scris artista pe rețelele de socializare.

Citește și: Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș cu milioane de vizualizări pe TikTok. L-a detronat și pe Dorian Popa!

În urmă cu mai bine de un an, Maria Cârneci mărturisea că îi este frică de intervențiile chirurgicale. Cu toate acestea, colega ei de scenă, Irina Loghin a îndemnat-o să apeleze la trucurile de înfrumusețare.

‘Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: „N-am putut să respir șase zile…'

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg, spunea celebra solistă de muzică populară.

A rămas văduvă la 66 de ani

Maria Cârneci a rămas văduvă, la vârsta de 66 de ani, pe data de 25 noiembrie 2019. Soțul ei, Romulus Petrescu, a decedat pe un pat de spital, după o luptă asiduă cu cancerul. A fost înmormântat la Cimitirul 'Sfântul Ilie Tesviteanul', din Pipera. Cei doi au fost împreună 40 de ani.

Maria Cârneci, alinată de nepoțelele sale, după ce soțul ei a murit

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. El a fost a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul din Pipera.  Artista și fiul ei, Eduard, l-au condus pe ultimul drum și au rămas cu o mare durere în suflet.

40411119_2200197576678947_1027347351045406720_n40411119_2200197576678947_1027347351045406720_n

Maria Cârneci este alinată de nepoțelele pe care i le-a dăruit fiul ei, Rose Maria (5 ani) și Jaqueline (2 ani). În timp ce Rose Maria merge la grădiniţă și îi place să schieze şi să cânte, Jaqueline este la vârsta la care încă explorează lumea.

Citeste si: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o: „Vă bucurați de răul altuia…'

'E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune… Mamia e cea mai frumoasă… eu leşin, nu mai pot', a declarat la un moment dat Maria Cârneci.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton