Maria Cârneci suferă cumplit la 5 ani de la moartea soțului: "Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii". De ce s-a stins Romulus Petrescu

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 5 ani, Maria Cârneci l-a pierdut pe soțul ei, după 36 de ani de căsnicie. Romulus Petrescu a fost răpus de o boală nemiloasă și viața cântăreței de muzică populară s-a schimbat complet de atunci. Maria Cârneci face eforturi mari să se bucure de spectacolele ei, de copii și nepoți, însă nimic nu mai este la fel de când a rămas văduvă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Viața Mariei Cârneci s-a schimbat complet de când soțul nu mai este alături de ea. Artista de muzică populară luptă zi de zi pentru a face față pierderii bărbatului iubit, însă nimic nu mai este la fel fără el și cu greu găsește putere să mai zâmbească.

cine-este-romulus-petrescu-sotul-mariei-carneci-1cine-este-romulus-petrescu-sotul-mariei-carneci-1

Maria Cârneci este văduvă de 5 ani și dorul de soțul ei o macină zi de zi

Soțul Mariei Cârneci a murit în anul 2019, în urma unui cancer la colon cu care s-a luptat câțiva ani. ÎCu câteva luni înainte, Romulus Petrescu suferise o intervenție chirurgicală, însă au apărut complicații care într-un final i-au provocat moartea.

Maria Cârneci a povestit cum își petrece timpul după pierderea celui mai important om din viața ei.

„După ce soțul meu a dispărut, normal că s-au schimbat toate. Mi s-a schimbat viața, nu mai e același lucru. Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii. (…) Încerc să mă bucur de nepoțelele mele care sunt drăgălașe și sunt aerul și sufletul meu. Încerc să mă bucur de cântări, de concerte, de evenimentele la care merg și la care țin foarte mult să iasă bine și lumea să fie mulțumită, și cred că de acolo de unde e, soțul meu se bucură.”, a declarat Maria Cârneci la Antena Stars.

Maria Cârneci este de părere că faptul că încă are activitate profesională intensă și tot felul de evenimente și colaborări o ajută să îi fie mai ușor, căci se focusează pe muncă. „Fără el nu mai are același parfum, aceeași frumusețe, pentru că el mă însoțea într-adevăr oriunde. În concedii eu mă duc, dar trebuie să găsesc o prietenă, sau o nepoată, sau pe cineva , este mai greu.”, a mai declarat Maria Cârneci.

Anul trecut, Maria Cârneci a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei de când l-a pierdut pe cel care i-a fost partener de viață.

„Eu simt prezența lui după o viață petrecută împreună. (…) Ce am făcut împreună cu el nu îmi mai vine să fac și nu mai pot să mai fac. El își alegea CD-urile cu colinde în săptămâna din preajma Crăciunului și după. Alegea cântece liniștitoare, cu substanță, cu mesaj. El se ocupa să decoreze, curtea, gardul, pomii .. lucruri pe care nu le mai fac, nu pentru că n-aș putea, dar nici nu mai îmi vine.', spunea Maria Cârneci atunci.

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…'/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: O familie întreagă din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Primele concluzii ale Poliției

Cum l-a cunoscut Maria Cârneci pe soțul ei, Romulus Petrescu

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au trăit o poveste de iubire ieșită din tipare. S-au îndrăgostit pe neașteptate și 36 de ani au împărțit tot. Maria Cârneci a dezvăluit că și-a cunoscut regretatul soț în timp ce participa la concursul ‘Floarea din Grădină’, el fiind directorul hotelului în care aceasta era cazată.

Prima întâlnire a fost un moment desprins, parcă, din filmele romantice.

„Așa a vrut Dumnezeu. La Târgoviște… eram așa emoționată și abia se dăduse în folosință hotelul ‘Dâmbovița’, era așa prin noiembrie, era brumă și cum sunt împiedicată am făcut șpagatul, am căzut. Și-mi zice cabiniera: ‘fată, aici te măriți’. Nu am crezut o clipă, am mers la spectacol, când am venit, doi boboci de trandafir și pe patul meu și al Elenei’, a povestit Maria Cârneci, la „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Artista s-a trezit cu flori în cameră și a crezut că au pătruns hoții, dar a avut parte de o surpriză. După ce a cerut explicații la recepție, și-a făcut apariția Romulus Petrescu.

„Credeam că ne-au furat costumele, nu mă gândeam la flori. După niște timp am întrebat:  ‘dar cum e posibil?’ și l-am zărit acolo pe soțul meu și el îmi spune ‘nu știam în care pat dormi, că lăsam doar unul singur’.
Și cam așa a început povestea noastră, nu frumoasă, cea mai frumoasă’
, a mai dezvăluit Maria Cârneci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton