Prima fotografie cu Maria Ciobanu, după ce s-a zvonit că este bolnavă. La 84 de ani, artista s-a pozat cu soțul și cu fiica ei

 Martin Lorena
.

Maria Ciobanu, fotografie rară alături de soțul și fiica ei, la 84 de ani. Maria Ciobanu este una dintre comorile muzicii populare românești. Aceasta a împlinit în luna februarie 84 de ani, însă vârsta nu și-a pus amprenta pe aspectul fizic al interpretei. Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de soțul și fiica sa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu, fotografie rară alături de soțul și fiica ei, la 84 de ani. Maria Ciobanu este considerată o adevărată comoară pentru muzica populară românească. Aceasta, la 84 de ani, duce o viață lipsită de griji! În urmă cu 4 ani, ea a decis să se mute în SUA, la fiica sa. Acolo, ea are parte de cele mai frumoase experiențe și se bucură zilnic de compania soțului și al Cameliei.

Maria-Ciobanu-1Maria-Ciobanu-1

Aceasta a făcut publică o declarație conform căreia are de gând să mai locuiască o perioadă în America. Cu toate acestea, artista își dorește să fie îngropată în România, atunci când îi va veni sfârșitul.

Citește și: De ce trebuie să se întoarcă Maria Ciobanu în SUA. Ionuț Dolănescu: „Din păcate, mama…’

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:’Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…’

Citește și: Ce pensie primește Maria Ciobanu în America.Este uriașă pe lângă cea acordată de statul român!

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta’

Maria Ciobanu, fotografie rară alături de soțul și fiica ei, la 84 de ani

Maria Ciobanu, fotografie rară alături de soțul și fiica ei, la 84 de ani. Pe rețelele de socializare s-a viralizat o imagine în care interpreta de muzică populară apare alături de soțul și fiica ei. Aceasta este machiată, coafată și foarte aranjată, semn că duce o viață frumoasă departe de România. Acolo, ea locuiește alături de Camelia, fata sa cea mică.

Solista vine foarte rar în România, trăindu-și viața în America, alături de fiica și nepoții săi. Mai mult decât atât, ea locuiește într-o casă superbă din Los Angeles și este îngrijită așa cum se cuvine. Dacă ar fi rămas în țară, interpreta nu ar fi avut același tratament de prințesă deoarece fiica sa cea mare, Leonaida, este în Franța, iar Ionuț stă acasă doar pentru concerte.

Își dorește să fie înmormântată în România

Deși locuiește în America de patru ani, Maria Ciobanu susține că nu își dorește să fie înmormântată acolo. Ea le-a cerut rudelor și prietenilor să o aducă în România, atunci când se va stinge din viață.

Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu', a declarat artista.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton