Maria Ciobanu plănuiește să revină pe scenă în America, la 83 de ani: "Mama e sănătoasă"

 Mirea Roxana
.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista, căreia i se mai spune și „Ciocârlia muzicii populare românești', este stabilită acum în America, iar Ionuț Dolănescu aduce vești bune despre mama sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu, în vârstă de 83 de ani, este stabilită de aproape 20 de ani în America, Los Angeles. Ion Dolănescu, fiul artistei și al lui Ion Dolănescu, vine cu vești bune despre mama lui. Acesta a povestit că Maria Ciobanu este sănătoasă și că vorbesc des la telefon.

17212062_410156535995618_7619509870575140011_o17212062_410156535995618_7619509870575140011_o

Mama este sănătoasă, iar asta sper să bucure multă lume, nu doar pe mine. Vorbim des la telefon, iar în martie, când am fost cel mai recent în Statele Unite, am avut ocazia de a o îmbrăţişa', a spus Ionuț Dolănescu despre Maria Ciobanu, pentru impact.ro.

Citește și: Cum a reacționat Ionuț Dolănescu după ce fratele lui, Dragoș, a scos la vânzare casa moștenită de la tatăl lor: „Caracter nul”

Citește și: Scandalul dintre frații Dolănescu a reînceput!Replica lui Dragoș pentru Ionuț și Maria Ciobanu: „Ne numărăm…”

Citește și: Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Reghe:„Oricine greșește, plătește'

Citește și: Adrian Minune spune adevărul! A făcut sau nu trafic de droguri:„Este foarte important…'

Maria Ciobanu va cânta din nou în America

Maria Ciobanu deține o casă superbă în Los Angeles, iar Ionuț Dolănescu nu a negat faptul că mama lui mai cântă la petrecerile din Statele Unite ale Americii. De asemenea, Ionuț Dolănescu a evitat să spună dacă Maria Ciobanu va face naveta între America și România, așa cum obișnuia în fiecare toamnă.

Tot ce vă pot spune e că tragem cu toţii speranţe că lucrurile vor reveni uşor-uşor la normal. Am primit deja ceva invitaţii şi cred că vara asta va fi mult mai plină decât cea precedentă, în materie de evenimente', a mai precizat Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu dorește să continue tradiția tatălui său

Ion Dolănescu a avut foarte mulți fini, peste 1000, iar Ionuț Dolănescu își dorește să ducă mai departe tradiția. Fiul Mariei Ciobanu spune că nu și-a numărat finii, dar că are aproape 500.

O ţară întreagă ştie că tata a avut foarte mulţi fini. Peste 1.000, iar mulţi dintre ei nu doar botezaţi, ci şi cununaţi. Aşa că, într-un fel încerc să duc mai departe tradiţia. Nu le-am făcut o statistică, dar aş zice că mă sunt aproape de jumătatea cifrei. Anul trecut, în pandemie, cu toate condiţiile acelea dificile, am mai adăugat trei', a povestit Ionuț Dolănescu.

Recent, asrtistul a fost nașul de botez al nepotului Elisei Stan, cunoscuta producătoare de emisiuni de muzică populară de la TVR.

Nu puteam refuza o asemenea propunere, aşa că evenimentul s-a derulat chiar în acest weekend, de Rusalii. A fost ceva de nedescris', a mai povestit Ionuţ Dolănescu.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton