Maria Constantin, adevărul despre separarea dureroasă de fiul ei, după divorțul de primul soț: "Copilul meu de trei ani și jumătate m-a determinat să pun capăt acestei relații"

 Oana Pantazi
.

Codrin avea doar 3 ani atunci când Maria Constantin a divorțat de tatăl lui, iar separarea de mama lui a fost una dureroasă pentru amândoi. Artista a povestit că, la momentul acela, divorțul a fost unica soluție, pentru că familia era nefuncțională și atmosfera din familie îl afecta pe copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a fost acuzată de multe ori, de-a lungul timpului, că și-a părăsit fiul, care în momentul divorțului ei de soț a vea doar 3 ani, însă, după cum mărturisește, lucrurile au stat cu totul altfel, decizia dureroasă pe care a luat-o fiind nu doar spre binele ei, ci și spre al copilului.

339422535_179537831595085_8250012258687871148_n339422535_179537831595085_8250012258687871148_n

Maria Constantin, adevărul despre separarea dureroasă de fiul ei

Azi, Codrin, fiul Mariei Constantin, este un adolescent în vârstă de 15 ani, iar relația cu mama lui este una foarte bună, cu toate că au fost multă vreme departe unul de altul. Artista a divorțat de soț în urmă cu mai bine de 10 ani, deoarece relația dintre ei se degradase, iar fiul lor de doar 3 ani devenise martorul unor momente neplăcute.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur’

Citește și: Cum își menține silueta Maria Dragomiroiu, la 68 de ani: ‘Fără sacrificii nu se poate. Eu sunt o gurmandă. Dacă mi-e foame, mănânc…’ Unde ține cântarul / EXCLUSIV

„Această despărțire a fost cel mai cumplit lucru, atât pentru mine, dar era vorba de un copil. Copilul meu de trei ani și jumătate, atâta avea când noi doi ne-am despărțit, m-a determinat să pun capăt acestei relații. Mi-a spus: mamă, de ce plângi? Iar te-a supărat tati?!

Mi-am dorit ca fiul meu să nu mai vadă lucrurile astea, indiferent că voi fi eu tot timpul care îl va proteja că va fi tatăl care îl va crește și va simți doar prezența tatălui sau doar prezența mamei sau a ambilor părinți, în cazurile cele mai bune. La mine nu a fost așa.

Asta m-a determinat să pun punct. Nu îmi doream ca fiul meu să trăiască într-o așa-zisă familie în care niciunul dintre noi să fie fericit. Eu nu eram fericită, el nici atât pentru că odată ce începi să-mi reproșezi foarte multe lucruri e clar că nu ești fericit lângă mine și copilul care nu ne vede pe niciunul fericiți”, a povestit Maria Constantin, la „În oglindă”.

Maria Constantin: „Din umbră, tot timpul voi fi alături de fiul meu, și el știe lucrurile acestea”

Alegerea de a divorța a fost una dureroasă pentru Maria Constantin, dar necesară pentru liniștea copilului ei. Exista, într-adevăr, riscul ca băiatul să se îndepărteze de mama lui, însă, în timp, lucrurile au revenit pe făgașl normal, iar acum artista și fiul ei au o relație apropiată.

„Era ecuația în care am zis că nu îmi este frică de nimeni și nimic, decât de Dumnezeu și El să facă așa cum știe el cel mai bine. Înseamnă că asta este cruce pe care trebuie să o port. Am greșit, într-adevăr m-am căsătorit destul de devreme, însă din umbră tot timpul voi fi alături de fiul meu și el știe lucrurile acestea, și tocmai de asta există apropierea aceasta atât de mare în momentul de față.

Indiferent de ce i s-a spus sau ce a auzit în stânga și în dreapta, asta mai puțin contează. Eu cu fiul meu avem o relație foarte bună în prezent și de multe ori s-a spus că mi-am abandonat copilul. Nu mă interesează, oamenii care au vrut să vadă, au văzut”, a spus artista.

Cu toate că, după divorț, a urmat o perioadă dificilă, Maria a reușit în cele din urmă să și-l apropie din nou pe Codrin.

„Nu contează ce război am dus, dar până la urmă am luat copilul în vacanțe, am încercat să-i prezint partea frumoasă a lucrurilor. Niciodată, dar absolut niciodată, nu i-am vorbit copilului de rău pe tatăl lui, pe bunicii lui paterni. Tot timpul am încercat să îmbrac frumos lucrurile”, a mai mărturisit interpreta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton