Maria Constantin, declarații despre al doilea copil, la patru luni de la nuntă: "Se lucrează, prima dată am făcut un tratament"

 Radulescu Ruxandra
.

Maria Constantin, declarații despre al doilea copil, la patru luni de la nuntă. Maria Constantin s-a căsătorit, recent, cu Robert Stoica și radiază de fericire. Îndrăgita cântăreață este și mămica unui adolescent de 14 ani, rodul mariajului cu fostul soț. Maria Constantin a recunoscut că are în plan să facă un copil și cu actualul partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin, declarații despre al doilea copil, la patru luni de la nuntă. Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere, iar recent a făcut nunta cu partenerul ei, Robert Stoica. La trei luni după ce și-a unit destinul cu actualul soț, artista a vorbit despre o a doua sarcină. Maria Constantin este deja mândra mămică a unui băiat în vârstă de 14 ani, Codrin, din mariajul cu Ciprian Tapotă. În cadrul unui interviu, solista a dat de înțeles că vrea să aibă un copil cât mai repede cu actualul soț, chiar dacă, spune ea, a avut probleme la prima sarcină.

maria-constantin-e1682506346544maria-constantin-e1682506346544

Ce spune Maria Constantin despre o nouă sarcină, la trei luni de la nuntă

Maria Constantin și-a găsit fercirea alături de Robert Stoica, care, în urmă cu trei luni, i-a devenit soț. Artista a mărturisit, cu sinceritate, că și-ar dori un copil cu actualul partener și chiar se roagă să rămână însărcinată.

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă

Citește și: Maria Constantin se cunună religios în iulie, dar face petrecerea de nuntă în august: „Nu vreau să fiu o mireasă stresată’. Când pleacă în luna de miere / EXCLUSIV

Citește și: Mioara Roman a ieșit de la Terapie Intensivă și va fi externată din spital. Oana Roman: „Vom putea să o luăm înapoi în centru'

Citește și: Dovada că Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au mutat împreună. Au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau la cumpărături

„Nu știm. Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă', i-a mărturisit Maria Constantin lui Cristian Brancu la emisiunea VIP.

Ce s-a întâmplat la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica au avut o nuntă atipică, la care au ales lămâile ca tematică, un dress code neobișnuit pentru nuntă, alb respectiv și nu au respectat nicio tradiție. Invitații au fost întâmpinați cu un mesaj special, care îi îndruma spre zona de petrecere, iar de muzică s-au ocupat Adrian Minune și Luis Gabriel, printre alții.

Pe lângă aranjamentele florale albe, care au cucerit invitații, Maria Constantin a decis să fie și lămâi printre, tematica fiind în nuanțe de alb, iar pata de culoare fiind galbenul lămâilor.

Invitații au fost mulțumiți de petrecere, iar asta s-a văzut în valoarea darului de nuntă pe care l-au lăsat la sfârșit. Maria Constantin este foarte mulțumită că a rămas cu mulți bani după petrecere.

‘Noi am ieșit foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, suntem bine, important era să nu venim cu bani de acasă. Am înțeles că anul acesta mulți miri au venit cu banii de acasă’, a declarat Maria Constantin, pentru un post TV.

FOTO: Facebook Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton