Maria Constantin, detalii neștiute despre primul ei mariaj, cu Ciprian Tapotă: „Părinții mei nu au prea fost de acord cu această căsnicie, eram încă un copil…”. Fiul artistei a rămas la tatăl lui, după divorț

 Calin Maria Bianca
.

Maria Constantin, detalii neștiute despre primul ei mariaj, cu Ciprian Tapotă. În prezent, Maria Constantin trăiește un frumos mariaj alături de Robert Stoica, însă puțini știu că a mai fost măritată de două ori. Mariajul anterior a fost cel cu regretatul Marcel Toader, iar primul cu Ciprian Tapotă, alături de care a devenit mamă pentru prima dată. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, artista a vorbit recent despre primul ei mariaj și problemele cu care s-a confruntat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Primul soț al Mariei Constantin a fost Ciprian Tapotă, alături de care are și un copil, Codruț. Au fost căsătoriți în perioada 2008-2014, când artista avea o vârstă fragedă, de doar 19 ani. Deși nu au rezistat împreună și s-au despărțit, chiar și acum, când este într-o altă căsnicie și au trecut 10 ani de la despărțire, Maria Constantin nu s-a sfiit să recunoască că era foarte îndrăgostită de el atunci când au decis să se căsătorească.

maria-constantin-a-fost-ceruta-in-casatorie-de-iubitul-ei-robert-stoica-1-1-1maria-constantin-a-fost-ceruta-in-casatorie-de-iubitul-ei-robert-stoica-1-1-1

Citește și: „Nu știe nimeni că umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”. Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader. Artista ajunsese la psiholog

Citește și: Maria Constantin susține că l-a întreținut pe Marcel Toader, deși a înșelat-o în timpul căsniciei: „Existau multe femei în viața lui și am acceptat asta. Eu eram singura sursă de venit' / Marcel Toader a murit în 2019

Citește și: Cum a petrecut Monica Anghel de ziua ei și unde a fost plecată: 'Am primit atât de multă emoție și bucurie din partea oamenilor și din partea…' Artista a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic a fost externat după o lună și jumătate de spitalizare. Cum se simte acum: „Se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”

Maria Constantin, detalii neștiute despre primul ei mariaj, cu Ciprian Tapotă

Totuși, vârsta fragedă pe care o avea nu i-a permis să vadă pe atunci problemele care existau deja în relația lor, chiar înainte de a face marele pas. Era îndrăgostită nebunește de el, așa cum chiar ea a declarat și nimic nu conta pentru ea, nici măcar faptul că părinții ei nu erau de acord. Aceștia au încercat să-i explice că nu trebuie să se grăbească și că este timpul să se axeze pe carieră, însă în zadar.

Am învățat foarte multe lucruri. (Nr. Din prima căsătorie). Am spus da' nu pentru că eram îndrăgostită, ci foarte îndrăgostită. Părinții mei nu au prea fost de acord cu această căsnicie a mea. Probabil că eram încă un copil, nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație, pentru că eu nu mai avusesem relație până la primul meu soț. Pur și simplu m-am aruncat exact în dragoste aceea de copil. Trăirea aceea cu fluturi în stomac, tot ce era mai frumos, nu mai exista niciun defect pe lumea asta.

Era dragostea aia adolescentină. Ei mi-au spus foarte multe motive și foarte multe lucruri de care eu trebuia să țin cont, cum ar fi ești mult prea tânără, n-o să mai pot să mai faci foarte multe lucruri, pentru că atunci când ești o femeie măritată o să vină un copil, n-o să mai poți să te mai dezvolți foarte mult pe partea profesională, n-o să mai poți să-ți urmezi visul așa cum îți dorești.', a mărturisit Maria Constantin în cadrul emisiunii În Oglindă.

Mariajul Mariei Constantin s-a schimbat după ce a devenit mamă pentru prima dată

Nu a durat mult după ce s-au căsătorit și Maria Constantin a devenit mamă pentru prima dată alături de Ciprian Tapotă. Visa la o familie cel puțin la fel de frumoasă ca a ei și o poveste de dragoste precum părinții ei, însă lucrurile nu au fost deloc așa. După ce a devenit mamă, trebuia să meargă și la concerte și cântări, însă totodată să aibă grijă și de copilul ei, astfel că a ajuns într-un timp scurt la epuizare, dar s-a și maturizat foarte repede.

Automat, mai ales când a venit și copilul, a trebuit să renunț o perioadă și la jobul pe care îl aveam, pentru că eram membru al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului, deși mergeam la spectacole, nu mai era rutina respectivă cu care eu eram obișnuită zi de zi la serviciu, mergi la spectacole. Era o anumită rutină pe care o aveam și din start rutina aia s-a oprit, pentru că nu eram dedicată, eram foarte dedicată copilului meu.

Cumva toate lucrurile astea s-au schimbat și încet, încet, am început să le dau dreptate. S-a ajuns la foarte multe contradicții pentru că eu începeam să văd viața altfel, mult mai matură, am început să mă maturizez mult mai repede văzând greutățile, văzând faptele și momentele în care eu eram. Eu, de exemplu, mergem la evenimente și am cântat până cu două săptămâni înainte să-l nasc pe copilul meu.Am mers la evenimente pentru că așa erau contractele, iar după ce am născut, la două săptămâni, operată, cu copilul în brațe de două săptămâni, am mers și am cântat.', a mai spus Maria Constantin.

A cântat cu două săptămâni înainte să nască, însă și imediat după operația de cezariană

Maria Constantin a povestit că mariajul ei s-a schimbat după ce au devenit părinți și începea să le dea dreptate părinților ei atunci când au avertizat-o să nu se grăbească cu căsătoria. Totuși, nu mai putea schimba nimic, mai ales că avea un copil abia venit pe lume, așa că a încercat să facă față tuturor provocărilor. A dezvăluit că nu primea ajutorul la care se aștepta, dar și că a fost nevoită să cânte cu două săptămâni înainte de a naște, cât și după ce a născut.

Erau anumite contracte care nu puteau fi anulate. Au contat foarte multe lucruri, nu doar el și familia lui, noi conviețuiam împreună, dar vedeam că nu prea am ajutor, de aceea am și pornit discuția pe evenimentele pentru că eu veneam de la evenimente, Craiova, Drobeta Turnu-Severin și după trebuia să ne întoarcem la Târgu Jiu a, iar după ce copilul a dormit o noapte întreagă, toată lumea se punea la somn, iar eu trebuia să stau cu copilul în brațe, să mergi la serviciu cu copilul după mine sau la evenimente, tot cu copilul după mine. Mama mea nu putea să mă ajute pentru că deja se mutase la casa părintească în județul Vâlcea și cumva aveau și viața lor, nu i-am condamnat nici măcar o secundă, însă mi-a fost destul de greu, extraordinar de greu.', a mai povestit Maria Constantin.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton