Maria Constantin l-a înșelat pe Dacian Varga cu actualul soț, Robert Stoica: "Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată"

 Tudorache Simona
.

Maria Constantin a trecut prin două divorțuri urâte. Artista s-a despărțit de Ciprian Tapotă Lătărețu și de Marcel Toader, dar a avut puterea să o ia de fiecare dată de la capăt. Solista are convingerea că și-a găsit liniștea lângă actualul partener de viață. Robert Stoica. Solista admite că l-a înșelat pe Dacian Varga, cu cel care i-a devenit soț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Constantin susține că a lăsat în urmă toare relațiile în care nu s-a simțit confortabil. A plecat cu inima sfărmată, dar cu speranța că va veni un moment în care își va găsi fericirea și viața i se va schimba radical. Nu a avut curajul să spere la un succes mare pe plan profesional, dar el a venit.

maria-constantin-349maria-constantin-349

Maria Constantin l-a înșelat pe Dacian Varga cu actualul soț, Robert Stoica

Maria Constantin a plecat din primul mariaj pentru că nu se simțea apreciată și simțea că nu poate să evolueze. Inima ei nu era împăcată, avea nevoie de mai mult.

„Sunt genul acela de om care nu vrea să te deranjez cu absolut nimic. Nespunând momentele care m-au deranjat, s-au acumulat, am ținut în mine. Înghit până s-a umplut paharul. Când a dat peste nu te mai înțelegi cu mine. Chit că mi se rupe inima în bucăți, nu mă mai întorc', a explicat Maria Constantin, în podcastul „Gând la Gând cu Teo Trandafir'.

Maria Constantin, despre momentele urâte din primul mariaj

Vedeta vrea să lase în urmă divorțul de primul soț. Chiar dacă din acel mariaj a rezultat un copil, solista nu s-a simțit deloc împlinită.

„Au fost multe momente urâte. N-aș vrea să specific, este și băiețelul meu de față. Cred că eram și copii. Nu eram atât de maturi. Cred că eu voiam o evoluție, iar de partea cealaltă nu se dorea. Cred că aici s-a format acea ruptură între noi. Îmi doream să facem o carieră (împreună – n.red.)', a povestit solista.

„Se dorea o stagnare, suntem acolo, suntem cunoscuți pe zonă și cam atât. Eu nu mi-am dorit asta. Am învățat mult prea mult', a mai spus ea.

Despărțirea de Ciprian Tapotă Lătărețu a făcut-o să se mute în Capitală. Nu avea o situație financiară fericită și voia mai mult. Căuta liniște și stabilitate.

„Eu, ieșită dintr-un mare divorț, am vrut să plec de acolo pentru că nu-mi vedeam nici copilul, era un scandal. Treceam și printr-o oarecare depresie. Este normal, nu-mi vedeam copilul, rămăsesem și într-o situație financiară foarte proastă. Voiam doar liniște', a explicat artista.

Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader

L-a cunoscut pe Marcel Toader prin intermediul unui primar, după un spectacol la Suhaia. El i-a aranjat mai multe apariții TV, deși la început nu a fost nimic între ei. Ba mai mult, i-a propus să apară ca un cuplu în ochii celorlalți.

„El a venit cu această idee în care să spunem că avem o relație. Dar la început, ca să specific, era de fapt o mare minciună. Noi nu eram împreună. Totul era ca să-și creeze această poveste și chipurile să mă ajute pe mine', a mai povestit interpreta de muzică populară.

Cu timpul s-au apropiat mai mult. Maria Constantin are convingerea că a făcut asta pentru că momentul respectiv era ceva mai vulnerabilă, iar Marcel Toader avea vorbele la el.

„Probabil singură și foarte vulnerabilă, am început ușor să mă apropii de el.S Unul dintre cele mai bune lucruri ale lui Marcel era că era un foarte bun ascultător, vorbitor și manipulator. Dacă aș fi mers la un psiholog atunci, cred că nu aș mai fi mers pe acest drum, nu ar mai fi existat această căsnicie', a mai spus ea.

Cum s-a simțit Maria Constantin în timpul mariajului cu Marcel Toader

Divorțul, cu acuzații de ambele părți, a zdruncinat-o puternic. Marcel Toader a făcut turul televiziunilor și a susținut că solista l-a înșelat.

„Punctul culminant în care m-am simțit ultimul om de pe pământ, de o rușine extrem de mare, a fost momentul în care era acest scandal și veneau televiziunile după mine la Conservator', a dezvăluit artista.

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 20 de ani. Vedeta îi duce dorul lui Ayan, care locuiește în America. Mesajul care spune totul despre relația lor

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. La 38 de ani, are un trup perfect / S-a afișat în ipostaze tandre, cu soțul ei, în Capri

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au găsit bunurile distruse și aruncate într-un depozit: „Nu mai poți să recuperezi nimic. Știu de cine sunt orchestrate toate astea” / Sunt obiecte din clinica lor

Citește și: Profesorul Marius Pieleanu și-a dat demisia de la SNSPA, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală: „Sunt supus unui linşaj mediatic”. Despre Alfred Bulai spune că este „un tip fabulos”

Citește și: Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV”. A devenit celebră pentru replica „Vreau să sune telefonul”, de la teleshopping

Maria Constantin l-a înșelat pe Dacian Varga cu Robert Stoica

Maria Constantin a ales apoi singurătatea pentru o perioadă. În timpul acela și-a trăit din plin viața. A avut apoi o relație cu Dacian Varga, pe care l-a înșelat cu Robert Stoica, actualul soț.

„Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul. Apoi mai avut o relație cu un fotbalist (Dacian Varga – n.red.) și eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert (actualul ei soț – n.red.)', a mai povestit Maria Constantin.Solista recunoaște că l-a înșelat pe Dacian cu Robert. „Să testez și eu, să văd cum e. Da, am înșelat. A fost o nebunie și am ajuns măritată. Am fost sinceră. I-am spus (lui Dacian – n.red.)', a mai povestit ea.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton