„Semeni perfect cu Dragușanca”. Ce schimbare radicală de look și-a făcut Maria Constantin, după Survivor

 Dumba Gabriela
.

Ce schimbare radicală de look și-a făcut Maria Constantin, după Survivor. Maria Constantin și-a schimbat radical look-ul, la întoarcerea de la Survivor, însă transformarea ei nu a fost bine primită de unii fani, care au criticat-o dur pe rețelele de socializare. Aceștia i-au transmis Mariei Constantin că seamănă cu Bianca Drăgușanu sau că s-a desfigurat, după ce cântăreața de muzică populară și-a schimbat culoarea părului din blond în șaten.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce schimbare radicală de look și-a făcut Maria Constantin, după Survivor. Maria Constantin nu mai este blondă, spre dezamăgirea fanilor, care au asaltat-o cu critici pe Instagram. Dorința ei de a-și schimba nuanța părului a stârnit revolta pe rețelele de socializare și fanii s-au legat și de intervențiile estetice bifate de cântăreață, de-a lungul timpului.

fotojet-2023-01-31t110252-736fotojet-2023-01-31t110252-736

Ce schimbare radicală de look și-a făcut Maria Constantin, după Survivor

Maria Constantin a vrut să facă o schimbare de look și a decis să schimbe blondul cu care ne-a obișnuit cu o nuanță castanie.

„Semeni perfect cu Dragușanca', a scris un fan, iar un altul a spus „Mamă, dar ce desfigurată ești. Ce înseamnă chirugia plastică'.

Altcineva i-a reproșat Mariei că nu mai are trăsăturile pe care le știa toată lumea, din cauza operațiilor estetice care i-au „stricat naturalețea”.

„Tu ești ? Nu mai semeni cu cea de dinainte. Păcat că apelați la chirurgie, vă stricați naturalețea și frumusețea', a scris o fană. „De ce oare te-ai luat tu după astea? Să te oprești, că tare frumoasa erai. Acum te-ai desfigurat… Și la sprâncene… Of… Ce face moda asta dăunătoare din voi…„, este de părere altcineva.

Citește și:Ce avere are Dorian Popa: „Dacă trec de 15-20 de milioane de euro…'

Citește și:Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Citește și:Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…’

De ce s-a vopsit Maria Constantin, după Survivor

Maria Constantin a povestit că a fost nevoită pentru că părul ei era distrus după competiția Survivor România, deși a petrecut doar o săptămână în junglă.

„A fost nevoie să mă fac blondă, pentru că la Survivor, chiar dacă am stat o săptămână, părul meu s-a distrus, am și tuns foarte mult din el.

Stau numai cu tratamente în el, s-a ars foarte rău și nu am ce să-i fac. Ar trebui să mă tund până la gât, acel bob, dar nu vreau', a povestit Maria Constantin.

Ce i-a spus fiul Mariei Constantin la întoarcerea de la Survivor

Maria Constantin are un băiețel în vârstă de 13 ani, însă care locuiește alături de tatăl și bunicii săi, la Târgu Jiu. Cântăreața a explicat care este motivul pentru care nu și-a luat fiul să locuiască cu ea în Capitală.

„Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme. Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la capitală! El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu. Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine', a mărturisit Maria Constantin.

Cântăreața a reușit să-l facă mândru pe fiul ei prin participarea la Survivor.

„Fiul meu, cu siguranță, este mult mai curajos decât mine! Atunci când i-am spus despre această competiție, într-adevăr mi-a mărturisit că sunt, cu siguranță, cea mai nebună mamă, având în vedere că nu am făcut sport niciodată în viața mea și, de cele mai multe ori, când a venit vorba de experiențele tari, se înscria doar el…eu participând mai mult cu uitatul. Dar acum, ajunsă acasă, l-am vizitat și mi-a spus că este mândru de mine fiindcă am avut acest curaj, chiar dacă șederea mea a fost de doar o săptămână”, a declarat Maria Constantin pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton