Maria Covasa de la Insula iubirii a fost surprinsă alături de un bărbat în Grecia. Nu e Dani, dar nici Beni: „Ce îi mai schimbă fata asta”

 Tudorache Simona
.

Maria Covasa a lăsat în urmă tot ce a trăit la Insula iubirii și pare că și-a găsit un nou partener de viață. Concurenta a fost surprinsă alături de un bărbat în Grecia, care nu e nici Dani Ungureanu, iubitul cu care a intrat în concurs, nici una dintre ispitele care i-au dat târcoale. Maria Covasa l-a pierdut pe Dani în fața unei ispite, Mădălina, dar și comportamentul ei din competiție a lăsat de dorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Covasa și Daniel Ungureanu erau împreună de cinci ani atunci când au ajuns la Insula iubirii. Voiau să experimenteze, dar să rămână împreună la finalul show-ului. Fără să ezite, aceștia au recunoscut în fața camerelor de filmat că, de-a lungul relației lor, au întâmpinat numeroase provocări, care au venit să le testeze iubirea. Tânăra profesează ca lucrător comercial, iar el face tatuaje.

dani 87dani 87

Maria Covasa s-a despărțit de Daniel Ungureanu, iubitul cu care a venit la Insula iubirii

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din fața camerelor, pentru că Dani s-a lăsat ispitit de Mădălina și a ajuns cu ea în pat. Nici Maria nu a stat departe de tentații.

Pe parcursul celor 21 de zile, Maria a fost implicată în numeroase situații complicate, fiind acuzată că joacă la două capete și că își testează limitele emoționale, flirta cu Alin, în timp ce Maluma, una dintre ispite, spera la ceva mai mult.

Daniel Ungureanu a ajuns în pat cu ispita Mădălina

După ce a văzut-o pe Maria de mai multe ori în brațele lui Marcel, acesta nu a mai ținut cont de nimic și a trecut la fapte cu Mădălina. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au devenit tot mai tandri unul cu celălalt, astfel camerele de filmat au surprins scenele fierbinți de sub pătură.

„Simt că începe să vadă că iubirea ne orbește și începem să ne mințim singuri. Simt că își dorește mai mult, că are mai multă încredere în el. (…) El băuse destul de mult în seara respectivă și mi-a spus să dorm cu el. Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. Îmi doream să îl văd mai deschis și mai dezinvolt. Mi-am dat voie să fiu mai afectuoasă„, a spus ispita Mădălina.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…' / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat'

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Maria Covasa, vacanță în Grecia cu un bărbat misterios

Maria pare că a lăsat aceste povești în urmă și după terminarea concursului și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat. Imaginile apărute pe TikTok o arată relaxată alături de un nou partener de viață la o masă în Grecia, conform Cancan.

Maria de la Insula Iubirii cu un nou iubit prin Grecia', a fost mesajul transmis de un internaut pe TikTok.  Comentariile celor care urmăresc Insula iubirii nu au întârziat să apară. Mulți au fost șocați de rapiditatea cu care ea a trecut peste despărțirea de Dani și de Beni.

Altu?', „I-a luat pe toți la rând bine i-a zis Romeo', „ce îi mai schimbă fata asta', „Nu era cu una din ispite Beni, eu acolo am rămas', au fost mesajele internauților la imaginea postată pe TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton