Maria de la Insula Iubirii, ipostaze surprinzătoare cu ispita Beni, după emisiune. Nu a plecat din Thailanda nici cu iubitul Dany, nici cu Marcel, alias Maluma de România!

 Dumba Gabriela
.

Maria Covasa a venit la Insula Iubirii împreună cu iubitul ei, Daniel Ungureanu, alintat Dany Boy și încă de la început au dezvăluit că principala problemă a relației lor este gelozia lui. Încă din primele zile în Thailanda, pe Maria a pus ochii ispita Marcel, zis „Maluma” și viceversa. Cei doi au petrecut mult timp împreună și se credea că vor fi împreună și după emisiune, însă Maria a apărut pe rețelele de socializare cu ispita Beni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Maria și Dani s-au înscris la emisiunea Insula iubirii ca să-l vindece pe el de gelozie. Bărbatul era de părere că ar avea mai multă încredere în iubita lui dacă ar trece cel mai dur test al relației, iar ea vrea să vadă dacă el se poate controla când o vede în preajma altor bărbați.

whatsapp-image-2024-07-29-at-10.57.06whatsapp-image-2024-07-29-at-10.57.06

Maria de la Insula Iubirii, împreună cu ispita Beni, după emisiune

Toată lumea se aștepta ca Maria să se cupleze cu ispita Marcel „Maluma” după ce se încheie filmările pentru Insula Iubirii, mai ales că el i-a și propus să încerce o relație după emisiune. Iar ea nu a zis chiar „nu”.

Până acum, Maria nu a dat nimic de bănuit în ceea ce îl privește pe ispita Beni, însă mai este până la finalul emisiunii și pot apărea surprize multe. Cert este că, atunci când s-au întors în România, Maria și Beni au luat legătura pe rețelele de socializare, conform cancan.ro, iar ea a călătorit de la Brașov la Alba Iulia pentru a se întâlni cu el.

În plus, în unele imagini, Beni o îmbrățișează pe Maria și o sărută pe cap, dar încă nu se înțelege dacă au fost doar prieteni sau au format un cuplu.

Potrivit sursei citate mai sus, Maria a mers de trei ori cu trenul până în Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni, iar el i-a prezentat-o pe Maria mamei sale. Așa se face că cei trei au ieșit împreună când Maria a mers în orașul ispitei, iar mama lui Beni s-a arătat extrem de încântată de potențiala iubită a fiului său.

Însă, din cauza distanței și pentru că niciunul dintre ei nu își dorea să își schimbe domiciliul în numele iubirii, Maria și Beni de la Insula Iubirii au rupt legătura.

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este solistă de muzică de petrecere și a mai participat la o emisiune televizată

Citește și: Laura Lavric, acuzată de un tânăr muzicant că l-a pălmuit în fața mirilor, la o nuntă din Iași: „A fost obraznic. Au spus și băieții din formație că este recalcitrant și rău’. Cântărețul a făcut plângere la Poliție

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…’. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 4 copii din căsnicia anterioară și a suferit un accident care i-a marcat viața

De ce a venit Maria Covasa la Insula iubirii, împreună cu iubitul ei de atunci, Daniel „Dany Boy” Ungureanu

La testimoniale, Maria Covasa și Daniel Ungureanu povesteau că cea mai mare problemă din cuplul lor este gelozia bărbatului. Tânărul afirma că dacă o vede pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, încep să apară discuții în cuplu, în contradictoriu. Din acest motiv, concurenta nu poate să iasă singură niciodată și alege să rămână în casă, să nu-și supere partenerul.

Daniel a recunoscut că e și foarte răzbunător. Mai demult, după discuții aprinse, Dani vorbea cu alte femei doar ca să o facă pe Maria geloasă. Pe de altă parte, Daniel se descrie ca fiind un tip foarte iubitor și afectuos și și-ar dori ca și Maria sa fie la fel, însă ea este, potrivit spuselor lui, o persoană mai rece de fel.

La ceremonia de prezentare a ispitelor, Maria a primit mai multe ghirlande cu flori din partea ispitelor masculine, fapt ce l-a făcut pe Dani să reacționeze și să dea de înțeles că nu i-a picat prea bine, mai ales când unul dintre bărbați i-a sărutat mâna fetei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton