Maria Dinulescu e în doliu, după moartea marii poete Angela Marinescu: „Ultima dată ne-am văzut în urmă cu doi ani, la...”. Scriitoarea s-a stins la 82 de ani / EXCLUSIV

.

Maria Dinulescu e în doliu, după moartea marii poete Angela Marinescu. Vedeta stabilită în Dubai deplânge moartea poetei și prozatoarei Angela marinescu, care s-a stins din viață la 82 de ani. O consideră cea mai frumoasă femeie pe care a avut șansa să o descopere și unul dintre cei mai valoroși oameni din țară. Iată când s-au întâlnit ultima dată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Dinulescu e în doliu, după moartea marii poete Angela Marinescu. Maria Dinulescu face declarații emoționante, exclusiv pentru viva.ro, despre dispariția Angelei Marinescu. Actrița stabilită de ani buni în Dubai a avut o relație apropiată cu aceasta. Ultima dată s-au văzut în urmă cu câțiva ani, în ziua în care regretata scriitoare a împlinit 80 de ani.

a7s01817-scaled-1a7s01817-scaled-1

Citește și: Maria Dinulescu a avut parte de o surpriză uluitoare de ziua ei de naștere: 'A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi…' Ce cadou a impresionat-o / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…'. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat antrenorii de la Vocea României după întoarcerea lui Horia Brenciu și ce crede artistul despre Theo Rose: „O să spun doar atât. Chirilă a zis…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Ramona Bădescu și viitorul ei soț, după ce au devenit părinți: 'Mă bucur că îi stârnește gelozia…' A stat patru ani acasă, cu fiul ei / EXCLUSIV

Maria Dinulescu e în doliu, după moartea marii poete Angela Marinescu

Maria Dinulescu a pierdut o prietenă de suflet, pe poeta și dramaturga Angela Marinescu. Ultima dată, actrița s-a întâlnit cu ea în 2020. Pe regretata Angela Marinescu, dar și pe poeta Nora Iuga, artista le-a admirat de la bun început și le consideră cele mai frumoase femei pe care le-a descoperit.

„Doamna Angela Marinescu și doamna Nora Iuga sunt cele mai frumoase femei pe care le-am descoperit. Ambele au creat, de-al lungul timpului, varianta feminină pe care și-ar fi dorit-o orice femeie. Poezia lor este carnea lor și va rămâne prezență eternă”, ne-a declarat Maria Dinulescu despre Angela Marinescu, care ne-a părăsit azi, 3 noiembrie 2023.

„Nu știu cât este de posibil să mai avem astfel de șanse pe care să le trăim de acum încolo. Generațiile se schimbă. Este dureros să privești viitorul și să nu mai poți crea amintiri cu cei mai valoroși oameni. Ultima dată ne-am văzut în urmă cu doi ani, la aniversarea celor 80 de ani”, a mai spus Maria Dinulescu, pentru viva.ro.

Maria Dinulescu, vizitată de mama ei în Dubai

Maria Dinulescu a avut parte de o surpriză de proporții de ziua ei. Vedeta, care locuiește în Dubai, a sărbătorit de ziua ei alături de femeia care i-a dat viață. Cele două, mamă și fiică, au petrecut în restaurantul preferat al actriței, din Abu Dhabi. Printre cadourile primite s-a numărat și un clopoțel din România.

A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi pentru două zile. Am sărbătorit în restaurantul meu preferat din Emirates Palace. La birou, am primit multe flori de la colegi si clienți, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost un clopoțel adus din România de către o clientă și mama sa. Îl voi folosi cu drag pentru a anunța următoarea mea vânzare’, ne-a povestit Maria Dinulescu, pentru viva.ro.

Maria Dinulescu a primit o mașină pentru vânzări

În Emiratele Arabe, loc în care Maria Dinulescu lucrează acum în domeniul imobiliar, vedeta s-a făcut deja foarte cunoscută. Actrița a primit, în urma realizărilor sale, o mașină în valoare de peste 100 000 de euro.

„În orice situație de criză există și o foarte mare oportunitate. Capacitatea de a te relaxa și a încerca ceva nou sunt lucrurile care te pot ajuta să descoperi o nouă și bună valență a ta. Mi-am vândut casa în pandemie la un preț sub valoarea ei și apoi am construit alta în trei luni, pe care am vândut-o cu creștere de capital, iar, imediat după, am construit o alta identică pentru mine… Nu m-am gândit că acest lucru va fi cel care îmi va da curajul de a veni în Dubai, să lucrez în domeniul imobiliar și în numai an să îmi pot permite să fac propria investiție imobiliară”, ne-a mai spus ea.

Maria Dinulescu a primit premiul pentru cea mai bună actriță la un festival de film din Florida

Maria Dinulescu a fost desemnată și drept cea mai bună actriță la un festival de film din Florida. Actrița a declarat că nu i-a fost deloc ușor să construiască personajul care i-a adus acest premiu. Actrița mai spune că, în ultima zi de filmare, a avut loc și un eveniment nefericit, în care au fost implicate două persoane care au făcut parte din acest proiect. Din păcate, doi asistenți ai vedetei au suferit un grav accident de automobil.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton