Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit...”. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Dinulescu a avut o performanță uriașă în Dubai. Vedeta s-a bucurat de o vară fructuoasă, caracterizată de un succes imens la capitolul imobiliare, domeniu în care activează, mai ales în luna iulie. Canicula i-a dat bătăi de cap, motiv pentru care a decis să-și petreacă luna iunie în România, la munte. Acum, ea așteaptă cu nerăbdare iarna, să își ia o lună întreagă de concediu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Dinulescu, performanță uriașă în Dubai. Ce a făcut vedeta și ce intenționează în iarnă ne spune chiar aceasta într-un interviu pentru viva.ro. Actrița locuiește de aproape doi ani în Dubai și a făcut carieră în domeniul imobiliar, după ce a învățat să vândă case.

67169712_10217928345533429_3988916585141108736_n67169712_10217928345533429_3988916585141108736_n

Citește și: Maria Dinulescu a avut parte de o surpriză uluitoare de ziua ei de naștere: 'A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi…' Ce cadou a impresionat-o / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Prin ce greutăți a trecut: „Sigur nu ajungeam aici, dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Nicola cu cei trei copii ai săi și ce educație le-a oferit: „Copiii sufereau că mama lor era plecată. Era foarte greu să găsești o bonă' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, amintiri despre Festivalul Mamaia și Stela Popescu: „Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer…” / EXCLUSIV

Maria Dinulescu, performanță uriașă în Dubai

Maria Dinulescu a obținut performanțe de care este extrem de mândră în Capitala Emiratelor Arabe. Actrița s-a reprofilat în urmă cu trei ani și a învățat să vândă case în Dubai, unde s-a mutat de aproape doi ani. Vedeta a trecut cu greu peste canicula din această țară, în care a muncit non-stop, dar speră că la iarnă să își poată lua o lună întreagă de vacanță.

'A fost cea mai călduroasă vară pentru toată planeta. Deci vă imaginați că în Dubai ne-am încins la 45 de grade, care se simțeau ca 51, și cu o umiditate foarte mare. Noroc că în Iunie am fost în România la munte, unde m-am relaxat în mijlocul pădurii. Altfel, luna iulie a fost cea mai fructuoasă și am devenit performerul lunii în compania la care lucrez. Aștept cu bucurie iarna, ca să iau o lună întreagă de vacanță', a declarat pentru viva.ro, Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu a primit un bolid de lux pentru performanțele ei

Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Actrița a avut curaj să reinvestească primii bani câștigați pe pandemie în domeniul imobiliar. Mai întâi, artista și-a vândut casa ei din România, apoi a făcut alta.

A învățat să facă vile, iar în Dubai i-a folosit acest lucru. Acum, ea lucrează în domeniul imobiliar, iar visul ei este să facă un film. Până atunci, face bani din vânzarea caselor, iar șefii au recompensat-o cu un automobil de lux.

Maria Dinulescu susține că și-a investit câștigul. Nu s-a bucurat de primii bani și a mers mai departe. 

Maria Dinulescu a petrecut de ziua ei cu mama sa

Actrița locuiește în Dubai, dar de ziua ei, în luna mai, ea a petrecut alături de mama sa în restaurantul ei preferat din Abu Dhabi. Printre cadourile primite s-a numărat și un clopoțel adus din România de către o clientă. 

'A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi pentru două zile. Am sărbătorit în restaurantul meu preferat din Emirates Palace – Talea by Antonio Guida. La birou am primit multe flori de la colegi si clienți, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost un clopoțel adus din România de către o clientă și mama sa. Îl voi folosi cu drag pentru a anunța următoarea mea vânzare', a povestit la momentul respectiv, Maria Dinulescu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton