Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Prin ce greutăți a trecut: „Sigur nu ajungeam aici, dacă...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Actrița vinde case în Dubai, loc în care s-a mutat de mai bine de un an de zile. Petru realizările ei din domeniul imobiliar, actrița a fost recompensată cu un automobil de lux, la o gală în domeniul imobiliar. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița vorbește despre aceste lucruri, dar și despre curajul de a reinvesti primii bani câștigați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Maria Dinulescu a avut curaj să reinvestească primii bani câștigați pe pandemie în domeniul imobiliar. Mai întâi, artista și-a vândut casa ei din România, apoi a făcut alta. A învățat să facă vile, iar în Dubai i-a folosit acest lucru. Acum, ea lucrează în domeniul imobiliar, iar visul ei este să facă un film. Până atunci, face bani din vânzarea caselor, iar șefii au recompensat-o cu un automobil de lux.

maria-dinulescu-1maria-dinulescu-1

Citește și: Maria Dinulescu, desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida: „A fost o filmare foarte greu de realizat, pentru că povestea este bazată pe situația unei persoane care s-a sinucis…” / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie: Sigur voi face banii pentru film'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: „N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt'. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Citește și: Cine sunt Olya și Valera, copiii ucraineni care au primit Golden Buzz, la Românii au talent: „De când a începutul războiul, e prima dată când…”

Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai

Actrița Maria Dinulescu s-a mutat în urmă cu un an în Dubai. A învățat să construiască vile, pe care le-a vândut în pandemie. Experiența avea să îi fie de folos în Emiratele Arabe, unde lucrează în domeniul imobiliar. Actrița a primit, în urma realizărilor sale, o mașină în valoare de peste 100 000 de euro.

'În orice situație de criză există și o foarte mare oportunitate. Capacitatea de a te relaxa și a încerca ceva nou sunt lucrurile care te pot ajuta să descoperi o nouă și bună valența a ta. Când mi-am vândut casa în pandemie la un preț sub valoarea ei și apoi am construit o alta în trei luni, pe care am vândut-o cu creștere de capital, iar imediat după am construit o altă identică pentru mine… Nu m-am gândit că acest lucru va fi cel care îmi va da curajul de a veni în Dubai, ca să lucrez în domeniul imobiliar și în numai într-un an să îmi pot permite să fac propria investiție imobiliară', a declarat pentru viva.ro, Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu: 'Dacă țineam la cei 20.000€ cât merita în plus prima mea casă, sigur nu ajungeam aici'

Maria Dinulescu susține că și-a investit câștigul. Nu s-a bucurat de primii bani și a mers mai departe. Actrița a vorbit despre afacerea din domeniul în care activează și cum a făcut primii pași în acest domeniu.

'Dacă țineam la cei 20.000€ cât merita în plus prima mea casă, sigur nu ajungeam aici. Deci este mereu un context mai larg la care trebuie să ne uităm și nu numai la un profit rapid pe care îl putem obține. A avea o minte activă și pregătită să găsească mereu soluții este poate una dintre pasiunile mele principale. A fi un bun agent imobiliar este foarte simplu: trebuie să știi să asculți și să găsești cele mai bune soluții', afirmă actrița Maria Dinulescu, pentru viva.ro.

Prin ce greutăți a trecut în 2022: „Două escrocherii și un client care a încercat să se sinucidă'

Maria Dinulescu a ținut un discurs la festivitatea în care a primit automobilul de peste 100 000 de euro. Actrița a vorbit despre prima ei vânzare, dar și despre escrocheriile prin care a trecut.

'2022 și realizările lui. Prima mea vânzare a fost pentru o doamnă ucraineancă care a cumpărat două garsoniere. Și ultima mea vânzare a anului a fost pentru un domn rus care a cumpărat două vile. Prin ce am trecut anul acesta: două escrocherii – o afacere de 218 m $ și un client care a încercat să se sinucidă. Covid m-a ținut închisă în casă și o situație familială au fost începutul a două luni fără vânzare. Când am venit în Dubai mi-am cerut un singur lucru: să fiu eu însumi în mod excepțional în fiecare zi și am reușit. Singura mea opțiune a fost să-mi urmez orbește managerul, să-mi iau fiecare zi la momentul respectiv, să mă odihnesc și să îmi văd de treaba mea.

Văd în jurul nostru oameni care urmează aceeași rețetă și vă pot spune că anul viitor vom împărți scena. Sunt recunoscătoare agenților dezvoltatorilor care au fost mâna mea dreaptă tot timpul. Îi mulțumesc lui Karim pentru că a creat un back office atât de puternic, pentru că ne-a oferit tuturor șanse egale, pentru că a fost o minte strategică excelentă. Dar și pentru răbdarea și puterea lui, pentru că mi-a cerut să nu uit niciodată că a fost primul care mi-a spus că voi fi o super agenta de vânzari și mai ales pentru că m-a luat așa cum sunt și m-a modelat în managerul și agentul de vânzări de care este mândru astăzi', afirmă Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu: 'Ce am câștigat? Respectul față de mine…'

'Îi mulțumesc domnului Nasir pentru că a fost un adevărat om de afaceri, oferindu-i directorului nostru general, Karim, întreaga responsabilitate și întregul control față de noi toți și pentru că ne tratează ca pe familia lui, indiferent cât de puternic aș încerca să-mi conving membrii echipei că suntem doar parteneri de afaceri. Îmi mulțumesc pentru că sunt disciplinată și muncitoare. În special, îi mulțumesc mamei mele pentru că a citit biblia completă în timp ce eram la lucru. Toate acestea au ajutat.

Ce am câștigat?  Respect față de mine pentru că am putut să rămân umilă, generoasă și onestă lucrând într-una dintre cele mai murdare industrii. Acest an nou este cam despre același lucru – un eu excepțional, fiind exemplul pe care îmi doresc să îl văd în jurul meu și mai ales dorința de a creea noi agenți de top pentru compania noastră – să mănânc de două ori pe zi, de asemenea, va ajuta!

Le urez tuturor mult succes și să reușim anul acesta ceea ce nu am făcut în mulți alți ani înainte', a spus Maria Dinulescu la festivitatea în cadrul căreia a primit un automobil de lux, pentru realizările obținute.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton