Ce îi sfătuiește Maria Dinulescu pe românii care vor să investească sau să cumpere case în Dubai: „Este foarte important ca atunci când faci o achiziție să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce îi sfătuiește Maria Dinulescu pe românii care vor să investească sau să cumpere case în Dubai. Vedeta s-a mutat în Emiratele Arabe în urmă cu doi ani. Actrița le recomandă românilor care vor să învestească acolo să se informeze bine înainte și să meargă să vadă totul cu ochii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce îi sfătuiește Maria Dinulescu pe românii care vor să investească sau să cumpere case în Dubai. Maria Dinulescu a reacționat după ce a văzut că mai mulți români, vând case în Dubai. Actrița îi sfătuiește pe investitorii români să se informeze bine înainte să aleagă ceea ce este mai potrivit pentru ei.

67169712_10217928345533429_3988916585141108736_n67169712_10217928345533429_3988916585141108736_n

Citește și: Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…'. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Prin ce greutăți a trecut: „Sigur nu ajungeam aici, dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a marcat pe Christian Sabbagh copilăria din Liban: „Eu am crescut în război. Un glonț chiar ne-a intrat în living'. A fost la un pas de moarte când a debutat în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Laura Giurcanu cu Cătălin Botezatu acum, la peste 10 ani după participarea la Next Top Model: „E un om pe care îl voi respecta mereu şi…' / EXCLUSIV

Ce îi sfătuiește Maria Dinulescu pe românii care vor să investească sau să cumpere case în Dubai

Maria Dinulescu s-a mutat în Dubai în urmă cu doi ani. Actrița, care a făcut performanță în cinematografie și telenovele, face în prezent carieră și în imobiliare. Aceasta vinde case în Emiratele Arabe și sfătuiește clienții în privința celor mai bune achiziții.

'Recomand clienților români să cumpere prin consultat imobiliar și nu în turnee făcute în țară de un singur dezvoltator. Este foarte important ca atunci când faci o achiziție să te asiguri că investești în ce ți se potrivește, și nu în unitățile cele mai interesante de la un singur dezvoltator.', a declarat Maria Dinulescu, pentru viva.ro.  

Maria Dinulescu le recomandă românilor să meargă în Dubai

Vedeta le recomandă celor care doresc să investească într-un imobil din Dubai să stea de vorbă cu agenții imobiliari ce le pot prezenta oamenilor ofertele de la un capăt la altul al orașului. Actrița susține că este important să fii informat, mai ales să știi când trebuie să cumperi, dar și când trebuie să vinzi.

'Recomandabil este să veniți în Dubai și să va prezentăm orașul de la un capăt la altul. Dacă decideți o achiziție online, aveți foarte mare grijă să colaborați cu o persoană de încredere sau recomandată de un cunoscut de-al dumneavoastră.

Acest lucru e necesar pentru a fi corect informați despre momentul potrivit al achiziționării. În imobiliare trebuie să știi când să cumperi și când să vinzi.', a mai spus actrița, care s-a stabilit în Dubai, în urmă cu doi ani.

Maria Dinulescu: „Dubaiul este un oraș excelent pentru românul muncitor'

Maria Dinulescu spune că este încântată că mai mulți români au devenit consultanți imobiliari în Dubai, un oraș pe care ea îl descrie ca fiind excelent pentru cei serioși.

'Sunt foarte încântată să văd că din ce în ce mai mulți români devin consultanți imobiliari. Dubaiul este un oraș excelent pentru românul muncitor, serios și de încredere.', a mai spus Maria Dinulescu.

Ce recomandări are Maria Dinulescu pentru investitori

Maria Dinulescu le mai recomandă românilor care doresc să investească în Dubai să se informeze bine înainte să aleagă să colaboreze cu cei care le oferă un serviciu complet.

'Le urez baftă și poftă de muncă tuturor, însă fiecărui investitor le recomand să aleagă să colaboreze cu cei în care au încredere că le oferă un serviciu complet. Serviciu care include informații legate de piața completă a dezvoltatorilor din Dubai.

Calcularea pe hârtie și realistă a creșterii de capital, precum și a returnării investiției, la fel de important este să ofere serviciul după vânzare la orice oră din zi și din noapte', a mai declarat Maria Dinulescu.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton