Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: "Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu". De ce s-a răzgândit

 Dumba Gabriela
.

Maria Dinulescu nu și-a dorit dintotdeauna să fie actriță, iar în copilărie credea că menirea ei în viață este să se călugărească. Simțea că pentru asta s-a născut și nu vedea al scop al său în viitor, dar din păcate, spune ea acum, nu a reușit să-și îndeplinească acest vis. Maria a povestit cum a ajuns actriță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mulți români o cunosc pe Maria Dinulescu din filme precum „Milionari de weekend”, „California Dreamin”, „Poveste de la scara C”, „Pescuit sportiv”, acest din urmă rol aducându-i și premiul „Cea mai bună actriță” la Festivalul de la Buenos Aires. A debutat pe micul ecran în anul 2000, odată cu apariția în videoclipul piesei „Floare albă, floare neagră” a trupei Sweet Kiss, și tot în același an a apărut și în scurt-metrajul „Bucuresti-Wien ora 8:15”. Însă nu actoria a fost cel mai mare vis al său.

16733131673313

Maria Dinulescu voia să se călugărească în copilărie, dar a ajuns actriță

Actrița Maria Dinulescu a vorbit în cadrul podcastului „Avangarda, cu Ionuț Vulpescu' despre mai multe roluri pe care le-a jucat, dar mai ales despre visul ei din copilărie, acela de a fi călugăriță sau măcar preoteasă.

Când eram mică, eu știam că m-am născut să devin să devin maică. Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Desigur, mi-ar fi plăcut să fiu preoteasă. Nici acest lucru nu s-a întâmplat. Niciodată n-am știut ce vreau să fac. La școală îmi plăceau latina, literatura, fizica„, a declarat actrița în cadrul podcastului Avangarda, moderat de Ionuț Vulpescu.

În cele din urmă, după ce a luat o notă mică la admitere la Psihologie pentru că tratase subiectele de examen din perspectiva ei, și nu așa um erau tratate în manuale, Maria Dinulescu și-a schimbat opțiunea. A decis că trebuie să urmeze o profesie în care să poate exprima ce crede ea.

Știam că trebuie să fac ceva cu un profil uman doar pentru că toată lumea merge la facultate. Nu pentru că aș fi dorit ceva. Bine, nici nu vreau să mă gândesc de unde am plecat și ce vremuri sunt acum. Deci n-am avut un context în care să pot să-mi dau seama ce mi-ar plăcea să fac în viață sau la ce-aș fi foarte potrivită. Mergeam la un Club al elevilor, că îmi plăcea să merg. Am mers la actorie pentru că nu voiam să fac nimic din ceea ce făcuse sora mea. Numai actoria era singurul club și curs la care puteam să merg. Nu eram cea mai talentată. Sora mea era studentă la Psihologie„, a povestit Maria Dinulescu.

Citește și: Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: „Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu'

Citește și: Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca…’

Cum s-a hotărât Maria Dinulescu să dea Psihologia pe Actorie

Maria Dinulescu spune că mereu și-a dorit să interacționeze cu oamenii, dar mai ales să facă ceea ce simte și să exprime doar ceea ce gândește. Așa a decis să renunțe la planul ei cu Psihologia, unde era prea mult de „tocit” și s-a îndreptat spre Actorie.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii și interacțiunea cu oamenii și o anumită empatie față de oameni și curiozitatea a ceea ce știe cealaltă persoană. Și mergeam la aceste cursuri de actorie. Long story short, aș vrea să fac asta. Dar am zis, bun, hai să dau BAC-ul la Psihologie și poate dau la Psihologie. Cu toate că și sora mea dădea acolo.

Și am dat BAC-ul, am învățat, numai că bineînțeles că nu am luat o notă foarte mare și nu înțelegeam de ce, sora mea mă pregătise. Și mi-a zis, bun, ce ai scris? Și i-am spus ce am scris și a zis, nu, tu ai scris din punctul tău de vedere. Trebuie să scrii exact ce scrie în carte

Și mi-am zis, wow, trebuie să fac o profesie unde exprim ceea ce cred eu. Pentru că mie îmi place să fiu cum se numește valuable, de valoare în ceea ce sunt eu, creativă. Și atunci singurul lucru pe care știu să-l fac e să merg la aceste cursuri de actorie. Mă rog, m-am întâlnit cu un tânăr absolvent de facultate, acum se numește domnul Adrian Titieni, care m-a pregătit câteva luni și după aceea am mers la facultate„, a dezvăluit actrița pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton