Maria Dinulescu a avut parte de o surpriză uluitoare de ziua ei de naștere: ”A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi...” Ce cadou a impresionat-o / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Surpriză uluitoare pentru Maria Dinulescu, de ziua ei de naștere! Actrița locuiește în Dubai, dar de ziua ei a petrecut alături de mama sa în restaurantul ei preferat din Abu Dhabi. Printre cadourile primite s-a numărat și un clopoțel adus din România de către o clientă. Actrița stă de un an în Dubai, unde activează în domeniul imobiliarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Surpriză uluitoare pentru Maria Dinulescu, de ziua ei de naștere. Cunoscuta actriță a petrecut împreună cu mama ei într-un local pe care îl adoră, din Abu Dhabi. Vedeta a primit o mulțime de daruri, dar printre preferatele ei s-a numărat un clopoțel din România, adus de o clientă. Maria spune că îi va purta noroc la următoarele tranzacții.

A7S01814A7S01814

Citește și: Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce s-a apucat de vândut case în Dubai. Prin ce greutăți a trecut: „Sigur nu ajungeam aici, dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu, desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida: „A fost o filmare foarte greu de realizat, pentru că povestea este bazată pe situația unei persoane care s-a sinucis…” / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, despre cumpenele vieții sale: „Era să mor din cauza unei operații greșite. O alta a fost cea a pe coloană, am avut pareză de 98% pe piciorul drept' / EXCLUSIV

Citește și: Ce crede Dragoș Bucur despre credință și cât de importantă este pentru familia lui: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin' / EXCLUSIV

Maria Dinulescu și-a serbat ziua în Emiratele Arabe Unite

Maria Dinulescu a avut parte de o surpriză de proporții de ziua ei. Vedeta, care locuiește în Dubai, a sărbătorit de ziua ei, alături de femeia care i-a dat viață. Cele două, mamă și fiică au petrecut în restaurantul preferat al actriței, din Abu Dhabi. Printre cadourile primite a fost și un clopoțel din România.

'A venit mama în vizită și am mers în Abu Dhabi pentru două zile. Am sărbătorit în restaurantul meu preferat din Emirates Palace – Talea by Antonio Guida. La birou am primit multe flori de la colegi si clienți, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost un clopoțel adus din România de către o clientă și mama sa. Îl voi folosi cu drag pentru a anunța următoarea mea vânzare', a declarat Maria Dinulescu, pentru viva.ro.

Maria Dinulescu a primit o mașină de peste 100.000 de euro, după ce a început să vândă case în Dubai

Actrița Maria Dinulescu s-a mutat în urmă cu un an în Dubai. În timpul pandemiei a vândut vile, iar experiența avea să îi fie de folos în Emiratele Arabe, unde lucrează acum în domeniul imobiliar. Actrița a primit, în urma realizărilor sale, o mașină în valoare de peste 100 000 de euro.

'În orice situație de criză există și o foarte mare oportunitate. Capacitatea de a te relaxa și a încerca ceva nou sunt lucrurile care te pot ajuta să descoperi o nouă și bună valență a ta. Mi-am vândut casa în pandemie la un preț sub valoarea ei și apoi am construit alta în trei luni, pe care am vândut-o cu creștere de capital, iar imediat după am construit o alta identică pentru mine… Nu m-am gândit că acest lucru va fi cel care îmi va da curajul de a veni în Dubai, să lucrez în domeniul imobiliar și în numai an să îmi pot permite să fac propria investiție imobiliară', a declarat pentru viva.ro, Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu a fost desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida

Maria Dinulescu a fost desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida. Vedeta susține că nu i-a fost deloc ușor să construiască personajul care i-a adus această distincție. Actrița mai spune că, în ultima zi de filmare, a avut loc și un eveniment nefericit, în care au fost implicate două persoane care au făcut parte din acest proiect. Mai exact, cei doi asistenți ai vedetei au suferit un grav accident de automobil.

'Nu a fost deloc ușor să construiesc un personaj de o asemenea anvergură, care să fie reprezentat în fața acestor două persoane. Peste toate, în ultima zi de filmare, cei doi asistenți ai mei au avut un accident foarte grav de mașină', ne-a mai declarat Maria Dinulescu.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton