Maria Dragomiroiu a reușit să evite în ultimul moment un accident, când a adormit la volan. Susține că regretata ei mamă i-a fost înger păzitor: „Am ațipit, de oboseală, și am și visat-o pe mama. Am tresărit, în fața mea era un pom"

 Tudorache Simona
.

Maria Dragomiroiu crede că a fost salvată de la moarte de cea care i-a dat viață. Artista a străbătut țara în lung și în lat datorită concertelor, uneori singură la volanul propriei mașini, și, la un moment dat, s-a întâmplat să adoarmă la volan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu venea de la o nuntă și era foarte obosită. A simțit prezența mamei, s-a trezit și a observat pericolul care o pândea. Solista nu a putut uita niciodată această minune, pe care o pune pe seama celei care i-a dat viață. Maria Dragomiroiu îi contrazice pe cei care cred că munca unui artist înseamnă doar distracție.

maria-dragomiriuu-88maria-dragomiriuu-88

Maria Dragomiroiu a reușit să evite în ultimul moment un accident, când a adormit la volan

Maria Dragomiroiu a trecut prin multe aventuri prin prisma profesiei ei. Dacă de unele își aduce aminte cu drag, altele au marcat-o pe viață.

 „Doamne, dar câți am străbătut singură. Cred că am făcut un milion cu mașina, eu la volan. De câte ori n-am adormit la volan, de câte ori nu mi-am dat palme, simțeam că adorm într-o fracțiune de secundă și visam. Îmi aduc aminte iar de mama. Odată veneam singură de la o nuntă, nu știu pe unde eram. Eram pe București-Pitești, pe la 4 dimineața, așa s-a nimerit, să fiu singură. Am ațipit, de oboseală, și am și visat în secunda aia, dar am simțit-o pe mama lângă mine. Am tresărit și zic „dar mama a murit'. Și când am deschis ochii, în fața mea era un pom. Deci nu m-a salvat mama mea?! M-a salvat mama mea. Nu este doar ce se vede. Toată lumea spune distracție plăcută, nu este așa', a povestit Maria Dragomiroiu, în podcastul lui Adrian Artene, conform Cancan.

Maria Dragomiroiu și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie. La o vârstă fragedă, a părăsit comuna natală pentru a se stabili în București, unde a urmat cursurile Liceului „I. L. Caragiale'.

În timpul anilor de liceu a participat la concursul „Floarea din grădină', însă juriul a ezitat să-i ofere trofeul, considerând că vocea ei seamănă prea mult cu cea a Mariei Tănase. Primul album al artistei, „Floricică de pe coastă', lansat în 1983, a fost un succes răsunător, vânzându-se în peste un milion de exemplare.

Citește și: Gabi Bădălău a plecat cu noua iubită în vacanță, în Mykonos, după despărțirea de Bianca Drăgușanu / Reacția medicului Auday Al-Ahmad, după ce afaceristul a acuzat-o pe vedetă că l-a înșelat cu el: „Toți bărbații își doresc o relație cu ea'

Citește și: Cristina Spătar continuă lupta în justiție cu fostul soț. Alin Ionescu nu le plătește pensie alimentară copiilor: „Sincer, încă lupt pentru treaba asta, pentru că ei își doresc. Cred că eu, ca mamă, trebuie să fac absolut orice pentru ei” / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea a publicat primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan. Mireasa și soacra au schimbat două ținute, iar atmosfera a fost întreținută de artiști faimoși: „Căsnicie binecuvântată…”

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru! Mireasa a purtat rochie scurtă și teniși: „Mulțumim pentru…” / Imagini surprinzătoare de la eveniment

Citește și: Claudia Iosif (Babs) a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecerea fraților Tate, unde o tânără a chemat Ambulanța, dar și Poliția: „A și fost înregistrată când a cerut 20.000 de euro. Nu e normal să mergi la o petrecere să șantajezi cu…”

Cum și-a cumpărat Maria Dragomiroiu primul acordeon

Primii pași în muzică i-a făcut îmbrățișând un acordeon pe care abia a reușit să și-l cumpere din ceva bani câștigați de ea după ce a vândut țuica produsă de tatăl ei.

„Tăticul meu mi-a cumpărat, că mi-am dorit foarte mult, un acordeon cu 12 bași. Am văzut că un coleg de-al meu mai înstărit avea acordeon și nu l-am lăsat pe tăticu până nu mi-a luat. Și cum mi l-a luat? Tot prin munca mea… pentru că să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești, să vinzi… țuică, băuturi.

Eu am muncit o vară întreagă și tăticul meu făcea cea mai bună țuică de prune și mă duceam cu ea la piațetă unde mergeam să o vând. Și așa am făcut bani și pentru acordeon, dar și să ne acoperim casa noastră. Asta însemna fericire pentru un copil de la țară', a spus Maria Dragomiroiu în podcastul „Altceva cu Adrian Artene'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton