Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: ”Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară...”/ EXCLUSIV

.

Maria Dragomiroiu a împlinit 69 de ani. Cum și-a cerut soțul în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu. Artista a cumpărat verighetele într-un turneu american și l-a cerut de soț pe impresarul Bebe Mihu. Acesta spune că a fost dragoste la prima vedere și că, atunci când a văzut-o prima dată, a știut că e dragostea vieții sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Maria Dragomiroiu a achiziționat verighetele din America, iar la scurt timp și-a cerut jumătatea de soț.

frumoasa-poveste-de-dragoste-intre-maria-dragomroiu-si-bebe-mihu-cuplu-reusitfrumoasa-poveste-de-dragoste-intre-maria-dragomroiu-si-bebe-mihu-cuplu-reusit

Citește și: Maria Dragomiroiu a reușit să evite în ultimul moment un accident, când a adormit la volan. Susține că regretata ei mamă i-a fost înger păzitor: „Am ațipit, de oboseală, și am și visat-o pe mama. Am tresărit, în fața mea era un pom”

Citește și: Maria Dragomiroiu a vândut în piață ca să își cumpere acordeon: „Ca să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești”

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Liana Stanciu să lucreze la radio: „Ratasem admiterea la Medicină, am studiat un semestru Chimie, m-am lăsat. N-am mai plecat din studio, am dormit pe o ladă de discuri…'. Ce alte job-uri mai are / EXCLUSIV

Cum și-a cerut artista soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu

Maria Dragomiroiu a împlinit azi, 11 iulie, 69 de ani. De 38 de ani are o căsnicie fericită cu impresarul Bebe Mihu. Puțini știu că artista a fost cea care a pus prima piatră de temelie a acestei relații. În timpul unui turneu în America, cântăreața a cumpărat verighetele de nuntă în timpul unui turneu, iar cererea a fost una atipică, venind chiar din partea femeii.

Bebe Mihu își amintește că „s-a întors din turneul din America și, îți dai seama, când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară'. Maria Dragomiroiu, pe de altă parte, mărturisește că destinul a avut un rol important legat de povestea de dragoste pe care o trăiește de aproape 4 decenii.

Soțul artistei are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață, care adoră armonia, îl respectă și despre care a știut că urmează să-i fie soție până la adânci bătrâneți încă din prima clipă în care a văzut-o.

Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. A fost dragoste la prima vedere. Și când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale!', declara Bebe Mihu.

Maria Dragomiroiu a reușit să evite în ultimul moment un accident, când a adormit la volan

Maria Dragomiroiu a trecut prin multe aventuri prin prisma profesiei ei. Dacă de unele își aduce aminte cu drag, altele au marcat-o pe viață.

„Doamne, dar câți am străbătut singură. Cred că am făcut un milion cu mașina, eu la volan. De câte ori n-am adormit la volan, de câte ori nu mi-am dat palme, simțeam că adorm într-o fracțiune de secundă și visam. Îmi aduc aminte iar de mama. Odată veneam singură de la o nuntă, nu știu pe unde eram. Eram pe București-Pitești, pe la 4 dimineața, așa s-a nimerit, să fiu singură.

Am ațipit, de oboseală, și am și visat în secunda aia, dar am simțit-o pe mama lângă mine. Am tresărit și zic „dar mama a murit’. Și când am deschis ochii, în fața mea era un pom. Deci nu m-a salvat mama mea?! M-a salvat mama mea. Nu este doar ce se vede. Toată lumea spune distracție plăcută, nu este așa’, a povestit Maria Dragomiroiu, în podcastul lui Adrian Artene, conform Cancan.

Maria Dragomiroiu și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie. La o vârstă fragedă, a părăsit comuna natală pentru a se stabili în București, unde a urmat cursurile Liceului „I. L. Caragiale’.

În timpul anilor de liceu, vedeta a participat la concursul „Floarea din grădină’, însă juriul a ezitat să-i ofere trofeul, considerând că vocea ei seamănă prea mult cu cea a Mariei Tănase. Primul album al artistei, „Floricică de pe coastă’, lansat în 1983, a fost un succes răsunător, vânzându-se în peste un milion de exemplare.

Cum și-a cumpărat Maria Dragomiroiu primul acordeon

Primii pași în muzică i-a făcut îmbrățișând un acordeon pe care abia a reușit să și-l cumpere din ceva bani câștigați de ea după ce a vândut țuica produsă de tatăl ei.

„Tăticul meu mi-a cumpărat, că mi-am dorit foarte mult, un acordeon cu 12 bași. Am văzut că un coleg de-al meu mai înstărit avea acordeon și nu l-am lăsat pe tăticu până nu mi-a luat. Și cum mi l-a luat? Tot prin munca mea… pentru că să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești, să vinzi… țuică, băuturi.

Eu am muncit o vară întreagă și tăticul meu făcea cea mai bună țuică de prune și mă duceam cu ea la piațetă unde mergeam să o vând. Și așa am făcut bani și pentru acordeon, dar și să ne acoperim casa noastră. Asta însemna fericire pentru un copil de la țară’, a spus Maria Dragomiroiu în podcastul „Altceva cu Adrian Artene’.

Foto: facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton