Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu: "Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă"

 Oana Pantazi
.

Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu. Artista și soțul ei, care îi este și impresar, sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Chiar dacă au o relație armonioasă, asta nu înseamnă că între ei nu există și mici neînțelegeri sau că nu-și face loc și gelozia. Iată ce dezvăluie artista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu. După 37 de ani de căsnicie, cei doi sunt mereu umăr lângă umăr, atât în viața de familie, cât și la evenimentele artistice. Impresarul este al doilea soț al solistei, după ce prima căsătorie nu a funcționat, din cauza violenței fizice și a infidelității fostului partener. Dragostea dintre ei este încă acolo, iar asta o dovedește din plin și faptul că amândoi sunt încă geloși unul pe altul…

630f4174c69af-maria-dragomiroiu-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-2-copy630f4174c69af-maria-dragomiroiu-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-2-copy

Maria Dragomiroiu, despre gelozia din cuplu după 37 de ani de căsnicie cu Bebe Mihu

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță alături de soțul ei, artista a vorbit cu deschidere despre viața de cuplu și în special despre gelozia dintre ei, care, în pofida a aproape 4 decenii de căsnicie, încă mai există. Dat fiind că ea este artistă, iar el îi e impresar și sunt permanent împreună, nu e ușor, mai ales că ea este o femeie frumoasă. Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu are și ea temerile ei, după cum a recunoscut.

„Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă. Acum ce are să nu fiu? Ce legătură? Gelozia are rostul ei, dar cu limită. Dacă ești gelos, iubești. El este mai rău. Nu la absurd, pentru că nu i-am dat ocazia. Nu s-a ajuns chiar în halul acesta. (n. red. să facă scenarii)”, i-a spus Maria Dragomiroiu lui Cătălin Măruță.

Citește și: Ce chinuri a suferit Maria Dragomiroiu în timpul căsniciei cu primul soț: „M-a apucat de păr, mă târa, eu plângeam…”

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită'. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

Artista a recunoscut că și soțul ei trece prin momente grele atunci când ea are concerte, însă în cele din urmă rațiunea învinge acolo unde există încredere între parteneri.

„Mă vede când mergem la spectacole, iar câte un bărbat mă mai pipăie pe aici, pe aici, dar el nu zice nimic. Se întoarce cu spatele pentru că știe ce are acasă. Dar și eu îl mai văd că mai strânge în brațe, de ce să nu recunosc, face inima un pic aici „sfâr', dar după, stai puțin, rațiunea trebuie să fie acolo', a mai spus artista.

De la ce apar neînțelegerile dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au povestit cum s-au cunoscut și cum rezistă căsnicia lor de 37 de ani, cu fericire și romantism ca-n prima zi. Interpreta de muzică populară crede că Bebe Mihu este sufletul ei pereche, mai ales că a acceptat-o cu doi copii, Ileana și Mircea, veniți pe lume în primul mariaj.

Bebe Mihu o sprijină foarte mult în plan profesional, spre deosebire de primul soț, care nu era de acord să plece la evenimente și să-și îndeplinească rolul de artist.

„Știi de ce durează căsnicia noastră? El are această putere să-și ceară scuze, dar eu las de la mine”, a declarat Maria Dragomiroiu, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.

„Sunt vulcan, mai ales vara, când se întâmplă diferite lucruri. Eu sunt foarte disciplinat cu toate. Ea e și cicălitoare, îmi aduce aminte de 10 ori lucrurile’, a spus și Bebe Mihu.

Maria Dragomiroiu spune că romantismul este nelipsit și în ziua de astăzi și nu trece nicio zi fără ca partenerul de viață să-i declare dragostea. El în fiecare zi îmi spune „Te iubesc’, dar eu sunt mai romantică.’, a adăugat artista.

„Mi se pare că ea e mai drăgălașă cu mine, față de cum sunt eu cu ea. Îmi spune „Mâță”, spune și soțul ei.

Nu este, totuși, mereu doar lapte și miere între ei, iar Maria Dragomiroiu spune că se ceartă cu soțul ei de la motive banale.

„Eu nu merg la cumpărături, decât în străinătate, mă duc într-un magazin popular și stau acolo o zi întreagă. El face și piața și ia lucruri de care nu avem nevoie și mor de ciudă, că nu-mi place să arunc, de aici pornește și cearta noastră. El folosește și mult parfum, îi place să arate bine și eu mă mândresc cu asta. Suntem și foarte haioși, prin casă doar râdem’, mai spune Maria Dragomiroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton