Maria Ilioiu a fost externată, după ce a încercat să se sinucidă: "Sunt un om care a simțit că viața îl depășește..."

 Dumitrache Laura
.

Recent, Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost externată din spital, după ce a încercat să se sinucidă. În urmă cu câteva zile, aceasta le-a povestit fanilor din mediul online că ar fi luat o cantitate mare de pastile pentru că nu mai suportă să mai trăiască cu durerea pe care o simțea. Acum, Maria Ilioiu le-a transmis un mesaj fanilor din mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Ilioiu a fost externată, după ce ar fi încercat să se sinucidă. În urmă cu câteva zile, Maria Ilioiu și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat în mediul online că ar fi încercat să-și ia viața. Fosta ispită de la Insula iubirii a fost internată în spital, iar ulterior a fost internată la Psihiatrie, pentru a primi un tratament special. Doctorii au decis să o externeze, iar Maria Ilioiu le-a transmis un mesaj fanilor săi.

maria ilioiu externatamaria ilioiu externata

Maria Ilioiu le-a transmis internauților că acum se simte bine, după ce a recurs la un gest extrem. Aceasta i-a asigurat pe cei care o urmăresc că la momentul potrivit va vorbi despre lucrurile care au împins-o să recurgă la acest gest.

Citește și: Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani. „Nu-l mai pot accepta în viața mea”

Citește și:Maria Ilioiu, executată silit, după ce a acuzat medicii că au desfigurat-o. Ce a decis instanța

Citește și:Ema Oprișan și ispita Daria Cuflic, replici tăioase la Insula Iubirii. S-au confruntat față în față, la bonfire: „Nu cred că nu știai ce ai acasă și…'

Citește și:Cătălin Cazacu, săruturi pasionale cu o blondă, pe litoral. Cum a fost surprins pe plajă, după despărțirea de Ramona Olaru

Maria Ilioiu a fost externată, după ce ar fi încercat să se sinucidă

Maria Ilioiu a devenit cunoscută după ce a participat la Insula iubirii, în calitate de ispită. Aceasta a trecut prin momente dificile după ce ar fi incercat să sinucidă. Fosta ispită a dar de înțeles pe contul ei de Instagram că vrea să-și ia viața, iar iubitul ei a alertat imediat autoritățile. Maria Ilioiu a fost internată la Psihiatrie pentru tratament special, iar recent a fost externată. Maria le-a transmis fanilor din mediul online că se simte bine și i-a asigurat că le va explica la momentul respectiv motivul pentru care a ales să recurgă la acest gest.

„Am ieșit din spital și mă simt din ce în ce mai bine. Nu-mi vine să cred prin ce am trecut… Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre și chiar am simțit sprijinul vostru și mai ales că rugăciunile au fost ascultate… Apreciez că ați fost lângă mine și cu un sfat sau gânduri bune. Sunt un om care a simțit că viața îl depășește… M-ar ajuta enorm să vă gândiți că sunt bine din nou, ca să-mi revin mai repede și să vă pot spune exact de ce am recurs la asemenea gest extrem…Vă iubesc din suflet, oamenii mei frumoși și promit să vă țin la curent cu starea mea.', a scris Maria Ilioiu pe Instagram. 

Ce spune iubitul Mariei Ilioiu, după ce fosta ispită a încercat să-și ia viața

Maria Ilioiu a ajuns la spital după ce a incercat să-și pună capăt zilelor,iar iubitul ei a oferit detalii despre starea ei de sănătate. Bărbatul a dezvăluit că în spatele gestului extrem ar sta mai mult situații cu care blondina s-ar confrunta in ultima vreme. „A fost un gest nesăbuit, un gest total deplasat. Există foarte multe moduri de a repara absolut orice problemă, mai ales de genul acesta. Dar gestul ei a fost înainte de toate un gest de extenuare, vizavi de toate mizeriile cu care s-a confruntat în ultima vreme.

Pur și simplu a fost extenuată. Nu încerc să îi găsesc circumstanțe atenuante, dar a clacat în urma tonelor de dejecții, multe dintre ele gratuite. (…) Gradul ei de extenuare a fost unul insuportabil. Problemele ei cu procesele pe care le are cu acea clinica estetică, cu oamenii care au desfigurat-o. Ea se judecă de foarte mulți ani, fără prea mulți sorți de izbândă. Ăsta e sistemul juridic din România, unul extrem de lacunar. Ăsta ar fi unul dintre factorii declanșatori' a povestit iubitul Mariei Ilioiu pentru Fanatik . 

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton