Maria Iordănescu a recunoscut în direct că a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac: „Soțul știe, are încredere în mine"

.

Maria Iordănescu a recunoscut în direct, la TV, că a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac. Fiica lui Anghel Iordănescu susține că nu i-a făcut niciodată această mărturisire cunoscutului actor, pe care îl apreciază pentru umorul și inteligența de care dă întotdeauna dovadă. Maria Iordănescu a precizat că îi plac bărbații deștepți și că această calitate o regăsește și la cel cu care își împarte viața, dar și la Mihai Bendeac.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Maria Iordănescu a mai spus că soțul ei e la curent cu aceste informații, dar are încredere în ea și în mariajul lor. Vedeta este căsătorită cu Teodor Măgureanu, cu care are și o fetiță. Maria Iordănescu a dat mai multe detalii din viața ei la rubrica sosurilor picante. Atunci când a fost întrebată care este bărbatul de care a fost amorezată, ea l-a nominalizat pe Mihai Bendeac.

maria iordanescu 432maria iordanescu 432

Maria Iordănescu a recunoscut că a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac

Cătălin Măruță a testat-o pe Maria Iordănescu cu o întrebare indiscretă, la rubrica sosurilor picante, dar ea nu a ocolit răspunsul. Fiica lui Anghel Iordănescu a uimit pe toată lumea cu mărturisirea făcută.

„Spune numele unui bărbat din showbizul românesc de care ai fost îndrăgostită, dar nu ai avut niciodată curajul să-i mărturisești', a fost întrebarea la care fiica lui Anghel Iordănescu a spus numele lui lui Mihai Bendeac.

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb!” Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

Citește și: Augustin Viziru spune că și-ar da viața pentru fratele său, dar tot nu-și vorbesc. De ce e supărat pe Lucian: „Evităm să ne deranjăm unul pe altul. A trebuit să aflu…'

Ce apreciază Maria Iordănescu la Mihai Bendeac

Maria Iordănescu a mărturisit că îl apreciază foarte mult pe Mihai Bendeac, pe care îl consideră un bărbat deștept. În plus, a menționat că soțul ei are încredere în ea și nu se pune problema să apară vreo gelozie.

„Îmi place foarte mult de el. Nu pot să zic că sunt îndrăgostită. Îmi foarte greu să mă îndrăgostesc de cineva, dar îmi place foarte mult. Îmi place umorul și oamenii cu umor. Soțul știe, are încredere în mine. Are mai multă încredere în mine decât am eu în mine.

Îmi place, chiar are umor. Eu m-am îndrăgostit de soțul meu pentru că este un bărbat foarte deștept. Asta îmi place și la Mihai Bendeac. Îmi plac bărbații deștepți', a mai declarat Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton