Maria Marinescu are o familie perfectă. Cum îl creşte pe fiul cel mic, pe Iacob - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Maria Marinescu are o familie frumoasă, un soţ minunat şi copii deosebiţi. Mezinul face furori acum, încă nu a învăţat să meargă sau să vorbească, dar este de excepţie. Creatoarea de modă a vorbit despre viaţa personală, într-un interviu EXCLUSIV VIVA!

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în urmă cu doi ani de zile. Relația lor a început după ce s-au cunoscut întâmplător într-o parcare. Amândoi au copii din relaţii diferite, mai precis, fostul sportiv mai are trei fetițe dintr-o relație anterioară, iar Maria Marinescu mai are un băiat din mariajul cu Frank Colin.

La evenimentul de lansare a maşinii Q8, Maria ne-a povestit că este rezervată şi nu apare la multe emisiuni, îi place să îşi vadă de viaţa personală şi cea profesională în linişte. Micuţul ei şi al lui Alin este destul de cuminte şi seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui.

„Seamănă cu tatăl lui. Şi din toate punctele de vedere, este leit. E mare, a fost mare şi când s-a născut şi acum. Este ca un copil de un an şi jumătate, dar are opt luni.

Alin este grijuliu. Dacă a făcut copilul A, Alin imediat întreabă ce a păţit, el e mai panicat. Eu nu. Stă numai în braţe, nu am de ce să fac aşa.”, a declarat Maria Marinescu.

Urmăriţi întregul material VIDEO.

 

Maria Marinescu a născut şi şi-a botezat copilul în secret

Maria Marinescu a născut în luna ianuarie un băiețel perfect sănătos, iar în februarie, micuțul Iacob a fost creștinat. Designerul a ținut momentul cât mai departe de ochii curioșilor.

„Nu am vrut. Mi se pare un moment prea intim. Noi, ştii că nici la nuntă nu .. Prefer să.. Nici nu aş filma botezul sau nunta în biserică sau astea', a declarat Maria Marinescu, pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton