Maria și Antonio sunt câștigătorii Mireasa, sezon 7! Au plecat acasă cu premiul de 40.000 de euro: "Ai apărut în viața mea când nu mă așteptam"

 Dumba Gabriela
.

Maria și Antonio sunt câștigătorii Mireasa, sezon 7. În finala de astăzi a emisiunii Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe a anunțat marii câștigători ai premiului în valoare de 40.000 de euro. Maria și Antonio câștigătorii Mireasa, sezon 7, și-au spus „Da!” și sunt pregătiți pentru o viață împreună și în afara competiției.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Publicul Mireasa, sezon 7, a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între cinci cupluri: Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio. După ce finala a fost deschisă de momentul artistic al Claudiei Patrascan, cea care le-a cântat celor cinci cupluri finaliste, dar și familiilor prezente, aceștia și-au spus marele „DA!”.

2323

Cine sunt Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa

După tăierea tortului miresei, Simona Gherghe a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 7 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de euro, ce le va permite să-și construiască familia dorită.

Locul 5 – 4,15% Simona și Andrei
Locul 4 – 15,67% Dani și Daiana
Locul 3 – 24,02% Cătălina și Vlad
Locul 2 – 28,21% Hatice și Mihai
Locul 1 – 28,38% Maria și Antonio

Astfel, Maria și Antonio sunt mirii sezonului și câștigătorii premiului de 40.000 de euro.

Tânăra a strălucit în rochia de mireasă cu crăpătură pe picior și decolteu adânc. Frumoasa Maria a pășit emoționată în fața logodnicului ei, iar cei doi au rostit jurămintele.

„Ai apărut în viața mea când nu mă așteptam. Îți promit să-ți fiu alături, iar dacă nu voi găsi puterea să te ridic, voi găsi motivația să o fac. N-am să-ți promit pentru totdeauaa, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața', a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața', a spus Antonio.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei. Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Citește și: Traian Spak și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Antonescu: ‘El are pe cineva acolo. Ăsta a fost și motivul separării noastre definitive…’

Citește și: Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept'

Finala Mireasa sezonul 7. Ce cupluri s-au căsătorit

Finala din data de 10 iulie 2023 a emisiunii Mireasa, sezonul 7. Mihai – Hatice, Vlad – Cătălina, Andrei – Simona, Dani – Daiana, Maria – Antonio sunt cele cinci cupluri finaliste ale acestui sezon.

Cuplul format din Simona și Andrei s-a numărat printre perechile finaliste ale sezonului 7 Mireasa. Cei doi și-au jurat iubire într-un cadru spectaculos. „Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție', a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată'', a spus Andrei.

Dani și Daiana au spus „DA' în Finala Mireasa, sezon 7.

„Iubire, vreau să știi că sunt cea mai fericită și norocoasă femeie din lume. Datorită ție mă simt iubită, respectată, plină de viață. Ești un om minunat. Îmi doresc ca toate planurile noastre de viitor să se îndeplinească', a spus Daiana.

„Mi amor! Tu ești scânteia de care aveam nevoie. Tu m-ai făcut să simt că sunt pregătit să fiu un soț, un tată. Un stâlp al familiei noastre. Am învățat să fiu răbdător și înțelegător. Am descoperit cum e să fii iubit cu adevărat. O să fiu lângă tine în cele mai grele momente ale noastre', a spus Dani.

Într-un cadru de poveste, Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7 au spus 'DA' pentru o viață împreună. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor și formează acum familia Bibire.

Vlad: 'Hei, șoarec. Dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap. Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu'.

Cătălina: 'Vreau să știu că sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. E pentru prima dată când simt să fac acest pas cu cineva. Împreună am hotărât că nu ne vom face promisiuni, dar să știi că voi încerca de fiecare dată să nu te judec, să te înțeleg.'

Hatice și Mihai și-au jurat iubire veșnică în Finala Mireasa sezonul 7. Cei doi tineri au spus 'DA' în fața primarului și au devenit familia Grosu.

Mihai: 'Iubire, aș vrea să-ți spun că te iubesc și că-ți mulțumesc pentru tot. Ești persoana lângă care vreau să fiu pentru tot restul vieții, pentru asta te iubesc și te respect. Vreau să fim unul lângă altul în orice decizie luăm de acum încolo. Aș vrea să știi că te iubesc mult și o fac din tot sufletul. Lângă tine nu mi-e frică de nimic și nici de ceea ce ar urma'.

Hatice: 'Dragul meu, încep prin a îți mulțumi pentru femeia care am devenit lângă tine. Ești atât de iubitor, grijuliu, respectuos. Te-aș ruga să nu te schimbi niciodată. Dacă vor exista neînțelegeri, te rog să comunicăm ca până acum. La noi este cheia pentru a fi fericiți pentru o viața întreagă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton