Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii, și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Cum arăta bruneta în trecut

 Tudorache Simona
.

Maria Tebieș a suferit mai multe transformări fizice de-a lungul timpului. Controversata ispită de la Insula iubirii a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician pentru a avea fizicul de astăzi, iar imaginile din trecut dovedesc asta. Astfel, tânăra inocentă din trecut a devenit o femeie cu atuuri puternice, care simte că nu are nimic de pierdut în acest joc al seducției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tânăra de 26 de ani nu exclude ideea de a-și găsi jumătatea în Thailanda. În prezent profesează ca medic rezident și își dorește să aibă succes în dermatologie. Ispita de la Insula iubirii a reușit să îi atragă atenția lui Cornel, partenerul Iustinei, care pare fermecat de calitățile fizice ale brunetei.

maria tebies 500maria tebies 500

Cum arăta Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii-sezonul opt, în trecut

Maria Tebieș a născut în Canada, iar la 17 ani a venit în România să studieze medicina. Este singură de mai bine de patru ani, astfel că nu exlude varianta de a pleca împreună cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că vede acest reality show ca pe o experienţă inedită şi o şansă de a-şi pune în evidenţă sex-appealul.

Maria Tebieș nu a avut, însă, întotdeauna calitățile unei ispite. În imaginile din trecut, Maria Tebieș are părul mai deschis la culoare și un aer inocent, este ceva mai plinuță și nu are buzele impunătoare de astăzi. Această impresionează prin naturalețe.

Transformările fizice ale Mariei Tebieş pare că au început în 2021. Tânăra pare că s-a reinventat total. Și-a vopsit părul blond, a apelat la rinoplastie și și-a pus implanturi mamare. Nu s-a opit, însă, aici cu schimbările. Maria Tebieș și-a mărit buzele și pentru că voia să nu lase pe nimeni indiferent a trecut de la blond la un negru intens.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Maria Tebieș a pus ochii pe Cornel, partenerul Iustinei

Maria Tebieș, una dintre cele 20 de ispite, a reușit să îl atragă în mrejele ei pe Cornel, partenerul Iustinei.

„Toate arată la fel. Adică toate fetele sunt urâte, toate ispitele. Am zis și eu la mișto că sunt frumoase. Mai ales ispitele cu care a stat Cornel. Deci eu când le-am văzut pe fetele alea două, am spus Doamne, nu că am încredere. Ci am cea mai mare încredere în mine', au sunt câteva dintre declaraţiile pe care le-a făcut Iustina, care dădea de înțeles că nu se simte amenințată.

Maria Tebieș a reușit, însă, să facă valuri. Tânăra trage din greu la sală, iar astfel reușește să atragă cu trupul ei bine lucrat. Pe rețelele de socializare, Maria Tebieș a postat numeroase fotografii din vacanțele în care a fost, deloc puține. Thailanda, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe, Turcia, Ucraina, Germania, Jamaica sunt doar o parte dintre destinațiile bifate de ea până acum.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton