Mariah Carey a făcut tristul anunț că mama și sora ei au murit în aceeași zi: "Inima mea este frântă. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor..."

 Oana Pantazi
.

Mariah Carey trece prin momente crunte după ce și-a pierdut mama și sora în aceeași zi. Artista și-a șocat fanii după ce a anunțat că atât Patricia, mama ei, cât și sora ei, Alison, s-au stins din viață în acest weekend.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mariah Carey și-a șocat fanii după ce a făcut un anunț tulburător. În acest weekend, artista și-a pierdut atât mama, Patricia, cât și sora, Alison, care au murit în aceeași zi. Artista nu a dat alte detalii despre condițiile în care s-a produs tragedia.

Mariah Carey and Bryan Tanaka enjoy a romantic dinner at Mastro’sMariah Carey and Bryan Tanaka enjoy a romantic dinner at Mastro’s

Mariah Carey și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

Mariah Carey și-a pierdut atât mama, cât și sora în aceeași zi, a anunțat BBC. „Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi', a anunțat artista.

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…’ Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Citește și: Giovanni Becali, detalii neștiute din triunghiul amoros Cristi Borcea – Valentina Pelinel – Alina Vidican, pe când se aflau la închisoare: „Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească’

„Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama înainte ca ea să moară', adaugă Mariah. „Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă', a mai adăugat ea, fără a da alte detalii.

Relația lui Mariah cu mama ei – de la care a moștenit talentul vocal – a fost complicată de-a lungul vieții. Nici cu sora ei artista nu a avut o relație mai bună, cele două nevorbindu-și timp de trei decenii.

Mariah Carey, relație tulbure cu mama ei

Patricia, în vârstă de 87 de ani, a fost cântăreață de operă și antrenoare vocală. În memoriile lui Carey din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”, cântăreața de cinci ori câștigătoare a premiului Grammy a detaliat relația ei complicată cu mama ei, spunând că i-a provocat „atât de multă durere și confuzie'.

Carey (55) a dezvăluit că între ele a apărut competiția. Gelozia profesională „vine cu teritoriul succesului, dar atunci când persoana este mama ta și gelozia se dezvăluie la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureroasă', a adăugat ea. Artista a vorbit și despre dragostea profundă pe care o avusese pentru mama ei, scriind în dedicație: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut. Te voi iubi tot ce pot, mereu.'

Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreața a spus că a fost „cu siguranță' afectată de criticile mamei sale când a început să crească. Artista a adăugat că întotdeauna a creditat-o ​​pe mama ei pentru că a expus-o la muzică.

Relația lui Carey cu sora ei mai mare, Alison, în vârstă de 63 de ani, a fost, de asemenea, complicată. În memoriile sale, artista a scris că a fost înstrăinată de ea și de fratele ei Morgan, spunând că „era mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru mine să nu am niciun contact'. Alison a dat-o în judecată pe Carey pentru 1,2 milioane de dolari în urma lansării memoriilor sale pentru „suferințe emoționale intense', numind-o „răzbunătoare'.

Tatăl cântăreței, Alfred, a murit în 2002 de cancer, la vârsta de 72 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton