Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit împreună la Survivor: „O noapte călduroasă”

 Martin Lorena
.

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit împreună la Survivor România. Duminică, tabăra Faimoșilor s-a mărit și două vedete au pășit în Republica Dominicană. Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au fost primiți cu brațele deschise de către colegii lor. Aceștia s-au simțit bine împreună, iar în prima noapte din junglă, au dormit împreună. Iată cum au reacționat membrii echipei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică sunt cei mai noi concurenți ai emisiunii Survivor România de la ProTV. Aceștia, deși abia au ajuns, s-au acomodat foarte repede. În prima seară din Republica Dominicană, aceștia au dormit împreună! Gestul lor a surprins pe toată lumea, iar Otilia Bilionera a venit imediat cu o întrebare pentru cei doi.

1-Natalia-Duminica1-Natalia-Duminica

Cea mai curioasă de toate cele întâmplate în prima noapte a fost nimeni alta decât Otilia Bilionera. Aceasta a adresat o întrebare noilor concurenți, iar Marian Drăgulescu a răspuns imediat.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:’Merg la ea în vizită pentru…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:’Abia terminasem Bac-ul și…’

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Walter Zenga se căsătorește!Cine este iubita lui Nicolo

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit împreună la Survivor România

Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au dormit extrem de apropiați în prima noapte de la Survivor România. Otilia a întrebat-o pe dansatoare cum s-a simțit alături de gimnast.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

Cine este noua concurentă

Natalia Duminică este o tânără originară din Republica Moldova. Aceasta are ca pasiune dansul încă din copilărie deoarece mama sa a fost coregraf.

'Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance. Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el', declara Natalia, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton