Marian Manole a împărțit pachete în cimitir la 14 ani de la moartea surorii lui, Mădălina Manole. Durerea care îl macină: „Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată. Nu sunt lăsat"

.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, nu și-a mai văzut nepotul de la moartea artistei. Petru Jr. are acum 15 ani și locuiește alături de tatăl lui, Petru Mircea. La 14 ani de la moartea solistei, Marian Manole își strigă disperarea. În ziua în care sora lui ar fi împlinit 57 de ani, dacă mai trăia, Marian Manole a mers la cimitir cu pachete.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mădălina Manole s-a stins pe 14 iulie 2010, în vila ei din Otopeni, în ziua în care împlinea 43 de ani. Conform anchetatorilor, Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid extrem de toxic. Familia artistei nu a crezut, însă, niciodată în acest verdict și de-a lungul anilor a încercat să redeschidă dosarul.

madalina-manole-89madalina-manole-89

Fratele Mădălinei Manole a împărțit pachete la cimitir

Deși au trecut 14 ani de la Moartea Mădălinei Manole, fratele vedetei o are în fiecare zi în gând. Acum, pe 14 iulie, când Mădălina Manole și-ar fi aniversat ziua de naștere, a mers la cimitir cu pachete și cu un dor nestins în suflet.

„Am fost la cimitir la Mădălina, am împărțit cu băiatul meu câteva pachete. Eu nu am haine de la Mădălina, au rămas în casa ei de la Otopeni', spune Marian Manole, pentru Click!

De ce nu poate organiza Marian Manole un festival

Deși i-ar plăcea ca numele surorii lui să dăinuie mereu în amintirea celor care au iubit-o și i-au apreciat muzica, Marian Manole recunoaște că nu poate organiza un festival care să îi poarte numele.
 „Nu sunt în măsură să organizez eu un festival. Sunt un om simplu, nu organizator de evenimente', mărturisește el.

Marian Manole nu reușește să își vadă nepotul

După moartea Mădălinei Manole relațiile dintre familia artistei și Petru Mircea, cel care i-a fost soț, au devenit tot mai încordate. „Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată. Nu am luat legătura cu el, nu sunt lăsat de tutore”, spune Marian Manole.

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani

 Fiul Mădălinei Manole a împlinit pe 8 iunie 15 ani. Marian Manole a trăit cu intensitate acea zi și i-a trimis un mesaj emoționant nepotului lui.

„Împlinește 15 ani! Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! Cei care poartă numele de Mircea se ascund după copil, juniorul este scutul lor de protecție! Și o duc bine băieții!', a scris Marian Manole, pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton