Marian Nistor, atac dur la adresa vedetelor care se plâng că nu au bani: "Niște amatori! Să țină fruntea sus"

 Radulescu Ruxandra
.

Marian Nistor, atac dur la adresa vedetelor care se plâng că nu au bani. Artistul Marian Nistor, fostul membru al trupei Savoy, nu este deloc de acord cu artiștii care își expun problemele personale în văzul lumii pentru a câștiga simpatia publicului. Marian Nistor a transmis un mesaj vehement la adresa celebrităților care se plâng că au rămas fără bani și susține că aceștia își fac o reclamă negativă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marian Nistor, atac dur la adresa vedetelor care se plâng că nu au bani. Marian Nistor, 79 de ani, fostul membru al trupei Savoy, este unul dintre artiștii români cu cea mai longevivă carieră. Cântărețul a muncit toată viața pentru a se face remarcat în lumea muzicii și nu se oprește nici în prezent, la o vârstă înaintată, când sănătatea îi crează din ce în ce mai multe probleme. Marian Nistor nu este de acord cu vedetele care se folosesc de dramele personale pentru a obține capital de imagine și simpatia publicului. Iată ce critici a adus artistul acestui gen de celebrități!

marian-nistor-88-1marian-nistor-88-1

Marian Nistor, atac dur la adresa vedetelor care se plâng că nu au bani

Marian Nistor este de părere că un artist adevărat trebuie să-și păstreze deminitatea și să nu capitalizeze de pe urma neajunsurilor personale. Actorul consideră că artiștii care recurg la astfel de metode pentru a atrage atenția sunt doar niște amatori.

Citește și: Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: 'La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…' Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

Citește și: Anisia Gafton, replică pentru Marian Nistor, după ce artistul a fost deranjat că l-a imitat la „Te cunosc de undeva': „Nu s-a mai supărat niciodată, nimeni. Nu m-a sunat Gwen Stefani să spună…' / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: „Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

„Mie nu-mi place să mă vait. Un artist adevărat trebuie să își țină fruntea sus. Eu nu mă plâng nici de bani, nici de alte lucruri. Eu dacă aș fi internat unde am mai fost, nu chem repede presa să mă filmeze.

Domnule, să mă vadă lumea la spital! E oricum destulă tristețe pe mapamond să mai venim și noi artiștii să umplem tristețea asta. Asta e o reclamă proastă, eu nu îmi fac reclamă cu așa ceva. Cine face asta, spun atât: Niște amatori! Dacă-s amatori, eu nu am ce să le fac. Eu îmi văd de treaba mea. Am tonusul perfect. Mai am puțin și voi scoate și un volum de poezii, al șaptelea volum', a spus Nistor pentru FANATIK.

Marian Nistor se pregătește să lanseze muzică nouă

Deși nu mai este în floarea vârstei, Marian Nistor continuă să se ocupe de muzică și lucrează la un nou album. Marian Nistor face și deplasări în afara țării pentru a filma la un nou videoclip.

Nu pot să îți zic acum când se lansează, încă mai lucrez la el, dar sunt niște versuri frumoase. Mai trebuie să găsim apoi și sponsor, mai e un pic de treabă.

Sunt plecat prin țară, vrem să rezolvăm niște filmări. Cum să mă mut, domnule, din București? Avem acolo, la țară, un loc, unde mai petrecem timp, dar cum să mă mut din Capitală? Păi, da ce am făcut? Am terminat de tot cu profesia? Nici pomeneală!', a declarat Marian Nistor pentru FANATIK.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton