Marian Olteanu nu a mai primit roluri în filme după ce producția Clanul a ajuns la final: „Nu trăim în America. Din păcate, așa stau lucrurile”

 Tudorache Simona
.

Marian Olteanu nu o să aibă un rol și în serialul Tătuțu, care va fi difuzat la PRO TV, după ce Clanul a ajuns la final. Actorul se întoarce la proiectele din teatru, dar se pregătește și pentru o vacanță în Grecia. Marian Olteanu va putea fi văzut de luna viitoare în piesa Anna Karenina, la Teatrul Mic, dar surprizele nu se opresc aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Curtat de numeroase admiratoare după ce i-a dat viață lui David Pribeagu în producția Clanul, Marian Olteanu susține că nu are o iubită și că cea care îl însoțește în sejurul din Grecia îi este doar o bună prietenă, cu care el se distrează foarte bine și râde foarte mult.

marian-olteanu-george-mihaita-denis-hanganu-clanulmarian-olteanu-george-mihaita-denis-hanganu-clanul

Ce se întâmplă cu Marian Olteanu după ce serialul Clanul a ajuns la final

Marian Olteanu a cucerit publicul cu rolul din Clanul. În timp ce așteaptă roluri în cinematografie, și recunoaște că are ceva promisiuni în acest sens, șarmantul actor dă viață altor personaje pe scena teatrului.

„Povestea din TĂTUȚU se întâmplă cu 20 de ani în urmă, așa că eu nu o să fiu prezent în această producție. Am filmat Noaptea lui Vlad, cred că încă se poate vedea în cinema. Trebuie să mergeți neapărat să-l vedeți, s-o vedeți pe Giulia, pentru că joacă absolut minunat, nu mai zic de Florinel din Clanul. A învățat deja foarte multe lecții pe care mulți dintre noi, actori profesioniști, le învățăm deja în anul întâi de facultate și el are abia 12 ani. Am o premieră la Teatrul Mic, la care am lucrat până acum. Din 20 august reluăm repetițiile și vă invit să veniți neapărat la acest spectacol Anna Karenina, după Tolstoi, în regia lui Dumitru Acriș, un regizor tânăr, dar care are o notorietate în afara țării mult mai mare decât la noi. Abia își face simțită prezența regizorală la noi în țară, în lumea cultural-teatrală. O să îl joc pe Nicolai Levin', a povestit Marian Olteanu, pentru Ciao.ro.

Marian Olteanu așteaptă un rol în film, dar crede că o să mai dureze

Marian Olteanu l-a interpretat pe David Pribeagu în producția Clanul și a reușit să dobândească mulți admiratori datorită prestației lui din cunoscuta producție.

„Încă nu sunt în cărți pentru nimic, nu știu absolut nimic. Nu m-a chemat nimeni. E exact ce mă așteptam să se întâmple după Clanul, după un rol principal în care am avut foarte multe zile de filmare, am depus o muncă colosală. Eram convins din prima zi de când am început proiectul că imediat după ce se termină n-o să-mi sune telefonul prea curând. Nu e vorba de pesimism, e pur și simplu o realitate. Nu trăim în America. Trebuie lumea să știe că actorii români nu sunt actori americani. Industria la noi nu se poate numi industrie. Abia se numește breaslă și i-aș spune breasla asta că e cum ar veni pe la noi în cartier. Și pe la noi în cartier se știe că Marian a jucat mult și că acum lumea încă-l percepe ca David Pribeagu din Clanul și are nevoie de o pauză. Eu sunt convins că anul ăsta nu o să fac absolut nimic. Poate cine știe, la anul din ianuarie. Din păcate așa stau lucrurile', mai spune cunoscutul actor.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan, detalii dureroase despre momentul în care a făcut stop cardiac, în urmă cu 5 ani : „Nu mă vindecam și trebuiau mereu să intervină. De atunci eu nu mai pot să fac copii. Nu inima a fost problema atunci…”

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihaela Geoană despre posibilitatea de a ajunge Prima Doamnă a României: „Eu o să fiu tot cea care sunt indiferent de decizia lui, cred că poți să fii tu însuți în orice poziție'

Citește și: Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…'. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

Marian Olteanu pleacă în Grecia cu o prietenă

Marian Olteanu va pleca pentru 10 zile în Grecia, alături de o bună prietenă. El recunoaște că așteaptă cu sufletul la gură această escapadă după o perioadă încărcată.

„Plec acum la final de iulie. Mă duc în Creta, stau 10 zile acolo, o să iau o bărcuță până în Santorini, o să fie frumos. Abia aștept să mă duc și să nu fac absolut nimic. Abia aștept să mă bucur și eu de vacanță că o merit din suflet și cam asta ar fi. Plec cu o prietenă foarte bună pe care o știu de un an de zile și ce să zic? Plec cu o fată și atât. Pentru oamenii care nu cred în relația de prietenie dintre un băiat și o fată, acum vreau să demonstrez contrariu. Ba da, se poate, credeți-mă. Nu e persoană publică, pur și simplu e o persoană cu care mă înțeleg extraordinar de bine. Adică majoritatea timpului râdem, glumim și pur și simplu ne simțim bine. Și cred că de asta am ales să facem vacanța asta împreună', completează Marian Olteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton