Marian Râlea a ieșit la pensie, dar continuă să joace, pentru că banii primiți de la stat sunt puțini: „Când primești cuponul de pensie e un fel de deprimare, dar nu ține mult. Pentru că seara ai spectacol sau filmezi"

 Tudorache Simona
.

Marian Râlea, cunoscut mai ales pentru rolul 'Magicianului' din emisiunea 'Abracadabra', continuă să joace, chiar dacă a ieșit la pensie. El poate fi văzut acum pe marile ecrane în filmul Ca fetele, alături de Adriana Trandafir și Maia Morgenstern. După mai bine de 42 de ani de carieră, în care ne-a bucurat cu personaje interpretate în diferite registre și în povești complexe, Marian Râlea spune că la filmul „Ca fetele' l-au atras atât povestea și personajul său, Mitu, „un domn blând, în același timp ironic, plin de viață, cu o anumită înțelepciune', un personaj pe care îl putem întâlni în zilele noastre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Marian Râlea recunoaște că atunci când primești cuponul de pensie te deprimi puțin, dar apoi te reîntorci pe scenă și în fața reflectoarelor și vezi altfel viața, pentru că munca unui actor nu se termină niciodată. Marian Râlea continuă să joace în seriale și în filme cu aceeași dăruire, deși mărturisește că viața pe platourile de filmare nu e deloc simplă și se întâmplă la foc continuu.

marian ralea 800marian ralea 800

Cum a reacționat Marian Râlea când a primit cuponul de pensie

Marian Râlea are convingerea că actorii nu ies niciodată la pensie, chiar dacă la un moment dat primesc un cupon. Actorul crede că asta te poate deprima pentru o vreme.

Toată lumea îmi spune Magi și oriunde mă duc, în orice echipă de filmare, toată lumea mă cunoaște după Magi: Magi în sus, Magi în jos. Făcând seriale cu Adriana Șchiopu, de exemplu, ea îmi spune Silișor că așa era în film. Dacă o întrebați pe Anca Sigartău, ea îmi spune Mitușule că așa era în film. Dar Magi a rămas numele care este rostit de majoritatea: Magi la cadru, Magi la machiaj, Hai, Magi, o dată!

Noi suntem pregătiți să ieșim la pensie, dar actorul nu iese niciodată la pensie. De fapt el își continuă joaca pe scenă, pentru că asta este viața lui. Da, când primești cuponul de pensie e un fel de deprimare, dar nu ține mult. Pentru că seara ai spectacol sau filmezi, și atunci zici: e, ce? O să-mi vină cuponul. Diferențele sunt cum sunt, e în funcție de ce vechime avem, trebuie înțeles. Pensia pentru actor ar trebui să nu existe și cred că nu există', spune Marian Râlea pentru Cancan.

Marian Râlea filmează de dimineața până seara pentru un serial

Actorul mărturisește că munca la un serial e extrem de solicitantă, pentru că se filmează de dimineață până seara.

„E altfel decât la film. Ne sculăm la 5.00 -6.00, fetele mai devreme, pentru că intră la coafat, la machiat. Muncim până la 19.00 – 20.00, este o viteză nebună. Se învață altfel textul, iar pe urmă se uită în 30 de secunde pentru că urmează alt text, alte secvențe, alte cadre. E un fel al actorului mai altfel de a juca. La film mai ai timp, mai stai, te mai gândești, cadrele sunt mai lungi, se stă mai mult pe ele, dar la seriale este foc continuu', mai spune el.

Citește și: Laurențiu Cazan vrea să se facă un film despre viața Marinei Voica. Cei doi artiști s-au iubit în trecut: „ O femeie adevărată trezește și mai mult interes celor din jurul ei”

Citește și: Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV, la MasterChef: „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

Citește și: De ce nu și-a continuat Ilinca Goia cariera de actriță în America, deși a primit bursă de studii și a fost premiată, acolo: „În România am primit și jucat mari roluri pe care în anii ’90 nu le-aș fi primit niciodată la New York sau Los Angeles” / EXCLUSIV

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Carmen Tănase pe regretatul Victor Parhon, tatăl fiului ei: „Am rămas împreună până la sfârșitul pământesc al lui. Mi-a atras atenția acest gest…'

Marian Râlea crede că actorii cu experiență pot colabora cu cei tineri

Marian Râlea crede că actorii cu experiență ar trebuie să îi ajute mai mult pe cei tineri, aflați la început de drum. De asemeanea, tinerii ar trebuie să îi respecte mai mult pe cei care au slujit o viață scena.

Sunt multe de spus, sigur. Bine ar fi cei tineri să respecte mai mult pensionarii, noi să-i ajutăm mai mult pe cei tineri, dar cred că asta și facem. Și să nu uite că părinții le sunt cei mai buni prieteni', precizează Marian Râlea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton