Mariana Ionescu Căpitănescu, detalii neștiute despre moartea fratelui său, la 34 de ani: "Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic. S-a rupt ceva din sufletul meu!"

 Dumba Gabriela
.

Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, pierderea fratelui său, la doar 34 de ani. Artista de muzică populară spune că fratele ei suferea de depresie, dar nimeni nu a știut că situația este atât de gravă, încât să-l aducă în pragul sinuciderii. Mariana Ionescu Căpitănescu regretă că nu l-a putut salva și trăiește de 19 ani cu această mare durere în suflet.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mariana Ionescu Căpitănescu nu a avut o viață ușoară. După o copilărie grea, petrecută la muncile câmpului și cu frați mai mici de care avea grijă, artista de muzică populară a trecut mai apoi, adult fiind, prin dureri foarte mari, care îi macină sufletul și în prezent. Moartea fratelui ei este una dintre ele.

741321_841227075949677_8808314080989090786_o741321_841227075949677_8808314080989090786_o

Mariana Ionescu Căpitănescu, cu durere în suflet despre moartea fratelui ei

Mariana Ionescu Căpitănescu și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru WOWnews și a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când și-a pierdut fratele, acesta având doar 34 de ani. Era cel mai apropiat de vârsta ei, cu care a copilărit, iar în momentul pierderii lui a simțit că se rupe o bucată din suflet.

După pierderea fratelui s-a stins din viață și tatăl ei, iar aceasta a primit ajutor pentru a trece mai departe de la soțului ei și de la familie, oamenii lângă care aceasta se afla.

„Atunci când am pierdut oamenii dragi de lângă mine. L-am pierdut pe fratele meu, Viorel. El are cel mai apropiat frate de vârstă. Cu el am copilărit și foarte greu am trecut peste această pierdere, am simțit că s-a rupt ceva din sufletul meu și foarte greu am trecut peste asta.

La 34 de ani. (nr. S-a stins din viață). După aceea s-a stins tatăl meu, la fel, sunt momente când într-adevăr te întristezi și foarte greu viața ta intră în normalitate. Am fost ajutată de soțul meu, de familie, de cei care au stat pe lângă mine, dar a fost greu', a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.

Citește și: „Am cotul negru, am picioarele pline de tot felul de lovituri, hematoame’. Mariana Ionescu Căpitănescu a suferit un accident la schi, sub privirile Marcelei Fota

Citește și: Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă: „Este foarte frumos’

Fratele Marianei Ionescu Căpitănescu s-a sinucis, din cauza depresiei

Acum ceva timp, în cadrul unei alte emisiuni TV, artista de muzică populară a vorbit despre motivul cutremurător pentru care fratele ei s-a stins din viață. La doar 34 de ani, Viorel a decis să încheie socoteala cu viața, din cauza depresiei de care suferea.

„Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă. Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă.

Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii. În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă', a declarat artista.

Drama prin care a trecut Mariana Ionescu Căpitănescu când a născut-o pe fiica ei

În încercarea de a deveni mamă, Mariana Ionescu Căpitănescu a pierdut mai multe sarcini, însă într-un final cu una a ajuns la final. Toate bune și frumoase, până în momentul în care a fost pusă dusă în sala de nașteri, iar medicii i-au spus că trebuie sacrificat copilul pentru ca ea să rămână în viață.

Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Eu i-am spus că nu există această variantă. Vreau să lupt până la capăt, să mă lăsați natural să vedem ce se întâmplă. Am fost devastată, dar mi-am dat seama că este o eroare pentru că mi-a spus că este băiat și eu știam că am fetiță. Am fost atât de speriată. Acele momente pentru mine treceau atât de încet. Mă simțeam un om neajutorat. După aceea a venit medicul care m-a urmărit. Dânsa a spus că voi naște în câteva ore. M-a ajutat și am născut-o natural la ora 12 pe Tara„, povestea artista acum ceva timp.

După numeroase ore, care au trecut extrem de greu, Mariana Ionescu Căpitănescu a născut o fetiță, pe Tara. În tot acest timp, soțul ei nu știa absolut nimic despre ce se întâmplă cu ea și nici dacă copilul este viu, însă important este că artista a ales să lupte, iar minunea s-a produs.

Între timp, soțului i se spusese la ora 8 că trebuie copilul sacrificat pentru a rămâne mama în viață. Soțul a primit această informație, nu a știut ce să spună și a fost lăsat în așteptare 4 ore. Eu nu am acceptat această variantă.„, a povestit cu ochii în lacrimi Mariana Ionescu Căpitănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton