Mariana Moculescu a făcut pace cu Horia Moculescu și e îngrijorată pentru starea lui de sănătate, după operația suferită anul trecut: „Nu arăta deloc bine, îmi pare rău să îl văd așa”

 Tudorache Simona
.

Mariana Moculescu a trăit cu sufletul la gură duetul fostului ei soț, Horia Moculescu, și a fiicei lor, Nidia, de pe scena festivalului de la Mamaia. Mariana Moculescu a fost impresionată de prestația celor doi și de vocea Nidiei. Cu toate astea, vedeta s-a declarat îngrijorată de starea de sănătate a cunoscutului compozitor, care, deși a avut un stil de viață sănătos, spune ea, nu arată deloc bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mariana Moculescu recunoaște că fostul ei soț o tratează pe Nidia, fiica lor, cu multă căldură, o răsfață. Mariana Moculescu are convingerea că pierderea fiului său l-a marcat pe Horia Moculescu. Ionuț s-a stins în urmă cu 16 ani, după ce s-a prăbușit de la etajul cinci. El locuia de ani buni în Germania și păstra legătura cu tatăl și sora lui.

mariana moculescu 72mariana moculescu 72

Maria Moculescu a fost încântată de recitalul lui Horia Moculescu și a fiicei lor de la Mamaia

Mariana Moculescu crede că recitalul fostului său soț, Horia, și a fiicei lor, de la festivalul Mamaia a fost unul înălțător. Ea crede că Horia Moculescu a vrut să aibă această amintire cu fiica lor, pentru vremurile când nu o să mai urce pe scenă.

„Sunt foarte mândră de ei, sunt plăcut impresionată, a fost un moment înălțător. Nidia mea a purtat o rochie în culorile siglei Festivalului Mamaia. Eu am studii muzicale, am absolvit Liceul de muzică din Galați.

Și pe Nidia o înscrisesem la acest liceu, a intrat cu media 10, dar a fost nevoită să revină la București, să locuiască alături de tatăl ei, care câștigase în instanță custodia, astfel că a trebuit să renunțe la studiile muzicale. Nidia a cântat foarte bine. Momentul lor a fost Golden Guest. Horia este în vârstă, poate că anul viitor nu va mai putea urca pe scenă, așa că probabil el și-a dorit ca această filmare să rămână în istoria televiziunii române, dar și în amintirea fiicei noastre', a spus Mariana Moculescu pentru Click.

Mariana Moculescu crede în talentul Nidiei, fiica ei

Mariana Moculescu are convingerea că Nidia ar putea fi un nume de referință în muzica românească, asta dacă ar lupta mai mult și ar câștiga câteva trofee.

„Nidia este foarte modestă, poate că prea modestă. Pe cât de mare nume are, în muzica ușoară, pe atât e de modestă. Nu a dorit să lupte, să cucerească trofee, nu îi place această permanentă competiție, din lumea artistică.

E un om bun și blând, e ca un înger. În showbiz, dacă nu ai stofă de tigroaică, nu izbutești, Nidia nu are. Ea cântă într-un local din București, are un salariu modest. Tatăl ei, Horia, o ajută, locuiesc împreună, el o răsfață, o adoră, e preferata lui, îi și gătește. Unul fără altul nu pot trăi', mai spune Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu l-a iertat pe Horia și se declară îngrijorată de starea lui de sănătate

Deși a fost impresionată de duetul tată-fiica, Mariana Moculescu nu crede că fostul ei soț, ajuns astăzi la 87 de ani, stă foarte bine cu sănătatea, lucru care o neliniștește.

„L-am văzut pe scena Festivalului Mamaia, nu arăta deloc bine, sunt îngrijorată. Mereu a avut grijă de el, a avut un stil de viață sănătos, cu mult sport, mânca ce era mai bun, nu consuma alcool, în tinerețe a fost sportiv, are și diplome pe pereți.

Îmi pare rău să îl văd așa. Trebuie să aibă moralul ridicat. Eu i-am iertat cam toate păcatele, cu acest moment artistic de la Festivalul Mamaia, unde Nidia a demonstrat că este o solistă foarte bună'.

Citește și: Cum a ajuns Silvia Dumitrescu să formeze un cuplu cu Florin Ochescu. Solista nu a crezut în această poveste de dragoste, la început: „Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva”

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea Din Dragoste: „A trimis o poză cu ea într-o fustă scurtă. Era foarte înaltă, avea un picior frumos. De unde să cred că va fi celebră?'

Citește și: La 44 de ani, Corina Ungureanu are unele regrete privind cariera în gimnastică: „Aș fi putut mai mult dacă…”. Ce spune campioana pictorialele nud din Playboy

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Horia Moculescu, marcat de piederea fiului lui

Mariana Moculescu nu poate uita nici astăzi cât de devastat a fost Horia Moculescu când și-a pierdut fiul, care locuia în Germania.

„Decesul lui Ionuț, de acum 16 ani, a fost devastator pentru Horia. Ionuț îi semăna leit fizic, l-a iubit foarte mult. Se născuse aproape orb, avea și probleme mari de sănătate. Horia a cheltuit o avere pe medici și pe tratamente, ca să-l salveze. Ionuț a murit după ce a căzut de la etajul 5, în Germania, în timp ce încerca să răsucească antena parabolică, era pe balcon, a amețit de la medicamente, s-a dezechilibrat și a căzut. În ultimul moment, bunica lui îl prinsese de mână, dar l-a scăpat, le-au alunecat degetele. Era greu de ținut, nu l-a putut salva', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton