Mariana Moculescu a renunțat complet la zahăr. Cum își detoxifiază organismul și cu ce ulei se dă pe corp: ”O hidratare extraordinară...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mariana Moculescu a renunțat la zahăr. Ce aliment folosește pentru detoxifiere și de ce are un dulap plin de ceaiuri. Mai mult decât atât, bruneta a mărturisit, într-un interviu pentru viva.ro, că s-ar axa pe cu totul alt domeniu, dacă ar fi să renunțe la contul de pe o platformă pentru adulți. Mariana ar fi interesată de nutriție și beneficii pentru sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu a renunțat la zahăr. Ce aliment folosește pentru detoxifiere și de ce are un dulap plin de ceaiuri. A încercat mai multe produse și spune că, cel mai des, bea ceaiuri de mentă și de păpădie, care sunt benefice pentru organism.

RemasterDirector_18da6b0cfRemasterDirector_18da6b0cf

Citește și: Ce trucuri de frumusețe și sănătate are Mariana Moculescu: „Are niște beneficii extraordinare, nu o să vă vină să credeți'. Ce ritual are în fiecare dimineață / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Mariana Moculescu și fiica ei, din nou: „Nidia m-a blocat pe Whatsapp”. În ce relații sunt acum, după dispută

Citește și: Ce spune Pepe despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui: „Cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă ne întâlneam la 25 de ani…” Cum i-a atras atenția Yasmine înainte să înceapă relația /EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Cezara Dafinescu pe George Motoi, primul ei soț și tatăl fiicei sale, și cum a reacționat când Florin Piersic a cerut-o în căsătorie, deși era măritată: „Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea' / EXCLUSIV

Mariana Moculescu a renunțat la zahăr

Mariana Moculescu are imagini și video-uri sexy pe o platformă pentru adulți. Bruneta susține că se întreține singură de mai bine de jumătate de an. Într-un interviu pentru viva.ro, a mărturisit că, dacă ar fi să schimbe ceva, ar merge pe alt domeniu, acela de a studia și promova programele naturiste.

„Dacă ar fi să schimb nișa, de pe onlyfans, din poze sexy și video adult, aș merge mai degrabă pe un program de sănătate și estetică a doamnelor trecute de vârsta de 50 de ani. M-aș gândi și la anumiți integratori alimentari, anumite vitamine, săruri minerale, în fiecare zi să descopăr un lucru benefic pentru noi, doamnele de vârsta aceasta.', a declarat Mariana Moculescu, pentru viva.ro. Bruneta ar vrea să se apuce și de sport, pentru sănătate, dar nu numai.

„Aș merge și pe niște exerciții bune pentru oase și pentru problemele de colagen, împotriva reumatismului, artrite. Aș fi preocupată de cum am putea să arătăm bine și să fim sănătoase, în același timp. Și vreau să scăpăm de burtă, că aceasta este problema noastră. Pentru că acolo e o problemă de sănătate. Grăsimea se așează pe toate organele principale și asta ne face numai rău.',, a declarat Mariana Moculescu, pentru viva.ro.

Mariana Moculescu: Nu știi câte ceaiuri caut'

Mariana Moculescu are un dulap plin cu ceaiuri, dar tot mai caută. Aceasta vrea să le încerce pe toate, pentru a le găsi pe cele care sunt cele mai bune pentru organismul său. Bruneta mai recomandă să folosim sare celtică. Mai mult, ea a renunțat la zahăr, pentru miere, care este sănătoasă.

„Nu știi câte ceaiuri caut pentru detoxifiere… Te-ai mira câte cutii de ceaiuri am acasă, un dulap întreg și le încerc. Ceaiurile de mentă și de păpădie le beau cu mare plăcere. Merg foarte mult cu miere de albine. Am înlocuit zahărul cu mierea de albine, consum păstură și lăptișor de matcă și polen. Ce mai consum eu este sarea celtică sau sare persană, albastră. O bobiță mică ținută sub limbă și apoi bem apă. Din ea luăm toate sărurile minerale. Se găsesc la un plafar.', a mai povestit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu: 'Mă dau pe tot corpul cu ulei'

Mariana Moculescu ne-a povestit că, pentru sănătatea pielii și nu numai, se unge pe corp, periodic, cu ulei de floarea soarelui presat la rece. Tot cu ulei de floarea soarelui sau de cocos, ea face o curățare a gurii de bacterii.

Mă dau pe tot corpul cu ulei de floarea soarelui presat la rece, periodic. Are niște beneficii extraordinare, nu o să vă vină să credeți. Pătrunde în ligamente, la oase, dincolo de dermă, la oase, la articulații. Este bine să punem niște ulei cald la ombilic, să stăm cu fața în sus. Ulei de floarea soarelui sau ulei de ricin. Este o hidratare extraordinară a corpului.’, a declarat pentru viva.ro, Mariana Moculescu.

'Este sănătos să ne ungem cu uleiul pe corp și să ne masăm'

Mariana Moculescu mai spune că este sănătos să ne ungem corpul cu ulei de măsline sau de floarea soarelui și să ne masăm în locurile în care avem probleme, în special la genunchi.

'Este sănătos să ne ungem cu uleiul pe corp și să ne masăm. Inteligența corpului îți arată unde simte el că este nevoie. O să-ți umble mâinile, de parcă altcineva te masează, o să te miri. Iar la articulații, pentru cei care au probleme cu genunchii, să-și ‘împacheteze’ genunchii cu ulei și să stea cu el. Se pune folie alimentară în jurul genunchilor. Să vedeți cum dispar durerile. Face un miracol. Reduce inflamația la genunchi. Ne învelim cu un capoțel cald și stăm o jumătate de oră. Abia după 30 de minute ne clătim.', a mai declarat Mariana Moculescu.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton