Mariana Moculescu își face blefaroplastie: ”Îmi este foarte frică de această intervenție estetică...” Ce mesaj le-a transmis urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mariana Moculescu își face operație de blefaroplastie. Protagonista noastră este hotărâtă să se mai răsfețe cu niște mici îmbunătățiri, iar de curând și-a schimbat și look-ul. Fosta soție a lui Horia Moculescu se reinventează mereu, iar sezonul estival o motivează și mai mult să-și pună ideile în practică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu își face operație de blefaroplastie. Vedeta se operează pe 14 iunie, la medicul care are grijă de fața ei de ceva timp.

347447333_1492730828221693_7950254759342928178_n347447333_1492730828221693_7950254759342928178_n

Citește și: Mariana Moculescu a renunțat complet la zahăr. Cum își detoxifiază organismul și cu ce ulei se dă pe corp: 'O hidratare extraordinară…' / EXCLUSIV

Citește și: Mariana Moculescu este suspectă de cancer la sân și spune că nu are bani de mamografie: „Horia Moculescu îmi cere 150 euro înapoi. Mi se pare neortodox, diabolic”

Citește și: Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor, Elena: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul…” / EXCLUSIV

Citește și: Connect-R își serbează ziua pe scenă, la Arenele Romane: 'Sunt cel mai împlinit pentru ceea ce Dumnezeu mi-a oferit…' Cât a costat producția scenică a spectacolului și câți invitați celebri are / EXCLUSIV

Mariana Moculescu și-a schimbat look-ul

'M-am tuns pentru că a venit vara și mă simt mult mai bine așa. Este mai ușor de îngrijit părul scurt. Cred că îmi stă și mai bine', a declarat Mariana Moculescu, pentru viva.ro.

Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu își face o intervenție chirurgicală la pleoapele superioare.

'Pe 14 iunie, vineri, medicul Marian Simion îmi face o blefaroplastie la pleoapele superioare. Mie îmi este foarte frică de această intervenție estetică. Dar, pentru că îmi doresc foarte mult să rezolv această problemă, am să îmi înving teama', a declarat Mariana Moculescu, pentru viva.ro.

Mariana Moculescu a mai fost la medicul estetician

Mariana Moculescu nu a călcat pentru prima dată pragul acestui medic. Ea și-a mai făcut și anul trecut niște intervenții estetice la față. Dar bruneta a fost și zilele trecute la estetician, când și-a pus câteva picături de botox la nivelul gâtului.

'Domnul doctor mi-a mai făcut injecții cu botox în zona gâtului, însă intervenția chirurgicală pe care o voi suporta azi este altceva. Prețurile nu sunt mari', a mai spus Mariana Moculescu.

Și pentru că îi este teamă, aceasta a lansat un mesaj public pe rețelele de socializare, ca cineva să vină și să o însoțească atunci când merge să facă această intervenție estetică.

'Vineri, 14 iunie, orele 15, voi merge la chirurgul plastician, pentru o intervenție chirurgicală. Fiind o emotivă, mi-ar face placere să fiu însoțită. Aștept mesaj în privat', a scris Mariana Moculescu pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton