Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu: "Aș fi rămas cu el. Cred că nici el nu m-a uitat". Detalii neștiute din căsnicia lor

 Dumitrache Laura
.

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 23 de ani. Despărțirea lor a fost presărată de numeroase scandaluri, dar în timp locurile s-au schimbat. Recent, Mariana Moculescu a recunoscut că regretă despărțirea de fostul soț, mărturisind care este adevăratul motiv care a dus la separarea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculesc a pus capăt căsniciei cu Horia Moculescu în urmă cu 23 de ani. De-a lungul anilor, bruneta a avut numeroase relații amoroase, dar susține că niciun bărbat nu l-a egalat pe fostul ei soț. Cei doi au împreună o fiică, pe Nidia.

MARIANA MOCULESCU SI HORIAMARIANA MOCULESCU SI HORIA

De-a lungul timpului, între cei doi au avut loc numeroase scandaluri. De asemenea, Mariana Moculescu i-a adus acuzații dure fostului ei soț, dar și fiicei sale, Nidia. În prezent, bruneta are o relație bună cu fiica și fostul ei soț.

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral”. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și:Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: „A început să mă înjure. Am sunat la Poliție”

Citește și:Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: „E jalnic ce se întâmplă”

Citește și:„Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin când…'. Adelina Pestrițu are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital

Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 23 de ani, iar împreună au o fiică, Nidia. De-a lungul anilor, Mariana Moculescu i-a adus numeroase acuzații celebrului artist. Recent, bruneta a declarat că regretă despărțirea de Horia Moculescu, declarând că nici un bărbat cu care a avut o relație nu s-a comparat cu fostul ei soț.

Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat. Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci…', a declarat Mariana Moculescu pentru playtech.ro.

Mariana Moculescu: „Cred că nici el nu m-a uitat…”

Mariana Moculescu susține că povestea de dragoste pe care a avut-o alături de Horia Moculescu a fost una unică și specială. De asemenea, aceasta este de părere că artistul nu a uitat-o, dar nu vrea să recunoască. Eu cred, în adâncul sufletului, că nici el nu m-a uitat, că am rămas în amintirea lui. Dacă ar sta să se gândească el cu înțelepciunea lui matusalemică, și-ar da seama că am fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui.Datorită mie o are pe Nidia. Ce ar fi fost viața lui fără Nidia? Eu și Horia mai vorbim, ne mai felicităm de zilele noastre de naștere, m-a și împrumutat cu bani, la nevoie'a mai spus Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu își face asigurare de viață în valoare de 100.000 de euro

Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut cont pe Onlyfans, iar recent a declarat că și-a făcut asigurare de sănătate. Mai mult, Mariana Moculescu intenționează să-și facă asigurare de viață pe care să o moștenească fiica ei, Nidia. În trecut, cele două au avut o relație presărată de numeroase scandaluri.

„În primul rând, îmi voi face o asigurare pentru sănătate, am de plătit cam 400 de lei lunar, utilă în caz de spitalizare și de intervenții chirurgicale. Mi-am făcut și o asigurare pe viață, ca să nu cad pe capul nimănui. Aș încerca o asigurare pe viață de 100.000 de euro, bani care să îi rămână Nidiei, fiicei mele', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton