Mariana Moculescu este într-o relație cu un politician celebru, mai tânăr cu 10 ani decât ea: ”Mi-a promis că și la 80 de ani vom fi împreună”

 Calin Maria Bianca
.

Mariana Moculescu este într-o relație cu un politician celebru, mai tânăr cu 10 ani decât ea. Mariana Moculescu radiază de fericire, asta deoarece în viața ei a apărut bărbatul la care visa de mai mult timp. În sfârșit, a declarat public că și-a găsit liniștea și iubirea, după divorțul scandalos de Horia Moculescu. Vedeta nu s-a ascuns absolut deloc, astfel că a oferit primele declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește în aceste momente. Ba mai mult decât atât, are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului politician cu care se iubește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marian Moculescu este într-o relație cu un politician celebru, mai tânăr cu 10 ani decât ea, iar asta este vestea momentului în showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Horia Moculescu se temea pentru starea ei de sănătate, însă se pare că acum a dat totul uitării și se focusează, din nou, pe iubire, mai ales după ce și-a găsit așa zis 'sufletul pereche'.

moculescu-4-1moculescu-4-1

Mariana Moculescu nu a mai lăsat loc de interpretări de data aceasta, astfel că imediat ce a primit întrebarea legată despre viața sentimentală, nu a ezitat și a afirmat că în viața ei există un bărbat. Bineînțeles, nu s-a oprit aici cu declarațiile despre noua relație, însă totodată a fost destul de discretă, așa că nu a dezvăluit numele său, ci doar vârsta și domeniul în care activează.

Citește și: Mariana Moculescu regretă despărțirea de Horia Moculescu: „Aș fi rămas cu el. Cred că nici el nu m-a uitat”. Detalii neștiute din căsnicia lor

Citește și: Horia Moculescu, îngrijorat de starea de sănătate a Marianei Moculescu, după ce a aflat că este predispusă la cancer de sân: 'M-a pus să promit, să jur, deși tare tem…'

Citește și: Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram: „Au venit și sărăciile astea din România cu…”

Citește și: Când apare al doilea sezon al serialului Sex and the City. Anunțul făcut de reprezentanții HBO

Mariana Moculescu este într-o relație cu un politician celebru, mai tânăr cu 10 ani decât ea

Mariana Moculescu pare că a tras lozul câștigător pe plan sentimental de data aceasta. Are un iubit celebru și influent, iar tototdată este și cu 10 ani mai tânăr decât ea. Așa cum visa și ea, partenerul ei de viață actual este un bărbat obișnuit cu lumina reflectoarelor, fiind un important om politic, care ocupă o funcție notabilă. Vedeta radiază de fericire în preajma lui, astfel că acest lucru se poate vedea încă din declarațiile pe care le-a făcut referitoare la povestea de dragoste pe care o trăiesc.

Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit. Are o personalitate puternică. Mie îmi plac bărbații care au personalitate și care au făcut ceva din punct de vedere profesional în viața lor. Personalitatea și funcția unui bărbat contează foarte mult.

Această relație este una funny, deoarece el este cu 10 ani mai tânăr decât mine. Nu se vede diferența de vârstă, pentru că eu nu sunt băbită. El mi-a spus că eu și la 80 de ani voi arăta bine, iar el tot în compania mea se va simți cel mai bine. Eu oricum nu mă voi îmbrăca și nu îmi voi face părul niciodată ca o babă.

El așa mi-a promis, că și la 80 de ani vom fi împreună și ne vom distra. E o relație la început. Eu în primele dăți am refuzat să îl întâlnesc. Foarte târziu am acceptat, peste mult timp, de când mi-a scris el prima dată. Apoi a început să îmi placă de el, după ce am început să vorbim. Dar foarte greu am acceptat să ne vedem', a spus Mariana Moculescu pentru Fanatik.

Mariana Moculescu nu vrea să-i dezvăluie numele iubitului momentan

Mariana Moculescu vrea să își țină în continuare relația secretă. Într-adevăr, a dezvăluit că se iubește cu un tânăr politician celebru, însă nu vrea să dezvăluie mai multe despre identitatea lui în aceste momente, dorindu-și discreție. Vedeta consideră că este prea devreme să spune concret despre cine este vorba, de fapt, mai ales că este un om politic foarte cunoscut din spusele ei.

'El este persoană publică. Sunt îndrăgostită de el pentru că merită. Nu vreau deocamdată să îi spun numele. Spun doar că este în domeniul politic, este sus de tot, are o funcție foarte importantă și nu vreau să am probleme.

Este o persoană cunoscută și foarte puternică. Da, mă face fericită și mă simt iubită. Eu l-am ținut pe jar. Dacă îți place de un bărbat, îl ții pe jar, dacă nu dai doi bani pe un bărbat, nu mai ții cont de chestia asta', a continuat Mariana Moculescu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mariana Moculescu și noul iubit

Mariana Moculescu a continuat șirul declarațiilor despre noua relație, astfel că nu a ezitat și a povestit înclusiv cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta a mărturisit că el a fost cel care a făcut primii pași, ea fiind cea inabordabilă și care s-a lăsat cu greu sedusă, tocmai pentru că era un bărbat care-i atrăgea atenția dintre numeroșii ei admiratori.

'El m-a curtat și eu nu m-am lăsat așa ușor. Noi vorbeam foarte mult la telefon și pe video. Nu mă miră faptul că îmi făcea curte, pentru că sunt cunoscută. Oricum, foarte mulți bărbați mi-au spus că au stat cu gândul la mine. La început la el a fost curiozitate. Eu am zis că cu cât și-o satisface mai târziu, cu atât mai bine. Să vedem de acum încolo cum decurg lucrurile. Mi-a spus să mergem în vacanță în Mexic sau Monaco', a mai spus Mariana Moculescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton