Mariana Moculescu este suspectă de cancer la sân și spune că nu are bani de mamografie: "Horia Moculescu îmi cere 150 euro înapoi. Mi se pare neortodox, diabolic"

 Dumba Gabriela
.

Mariana Moculescu a dezvăluit că este suspectă de cancer la sân, boala care a ucis-o pe mama ei, dar nu are bani de analize amănunțite. Mariana Moculescu susține că i s-a recomandat o mamografie, dar prețul acesteai depășește cu mult bugetul ei, mai cu seamă că fostul soț îi cere o datorie de 150 de euro, chiar dacă este la curent cu problemele ei de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu a fost anul trecut la un control la sân, iar după rezultatele ecografiei, medicul a cerut investigații suplimentare și i-a recomandat și o mamografie, însă ea nu își permite o astfel de analiză. A apelat la ajutorul fostului soț, însă Horia Moculescu nu doar că nu i-a împrumutat bani, ci i-a cerut înapoi și o datorie mai veche, de 150 de euro.

9f627937-4bee-40fc-bb9d-53f5da38372b9f627937-4bee-40fc-bb9d-53f5da38372b

Mariana Moculescu se teme să nu aibă cancer la sân, ca mama ei

Mariana Moculescu susține că și-a achitat datoriile față de fostul soț, însă Horia Moculescu refuză să o ajute de data aceasta cu plata mamografiei, ba chiar îi cere o datorie mai veche.

Mie mi s-a imputat o sumă de 150 de euro din partea fostului meu soț, Horia Moculescu. Mi se pare neortodox, diabolic… Eu am avut la el o datorie de 900 de euro pe care i-am dat înapoi. Nu suport falsitatea. L-am sunat, a văzut că am niște probleme descoperite la sân. Mama mea a murit de cancer la sân, am văzut toată derularea acestei suferințe.

Doamna doctor mi-a spus în luna ianuarie 2023 că sunt niște probleme care trebuie să fie  verificate printr-o mamografie, care costă enorm. Eu mi-am făcut ecografie, atunci. Moculescu m-a sunat și mi-a spus să îi jur că voi face această mamografie. Nici până în ziua de azi nu am avut banii necesari să plătesc această mamografie, dar el îmi cere 150 de euro înapoi. Eu i-am dat banii, și cei 900, și cei 150. Nu vreau să am datorii la el. Mă descurc!', a declarat Mariana Moculescu pentru Playtech Știri.

Mariana Moculescu se teme că ar putea avea cancer la sân ca mama ei. Sunt niște semne la care doctorița s-a uitat mult timp pe ecografie, cu trimitere la mamografie. Mi-e frică să nu am cancer, bineînțeles, pentru că știu că mama a avut cancer la sân și a murit. Doamne ferește!', a mai spus Mariana Moculescu în cadrul emisiunii PlayTalk.

Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut cont pe Onlyfans, iar recent a declarat că și-a făcut asigurare de sănătate. „În primul rând, îmi voi face o asigurare pentru sănătate, am de plătit cam 400 de lei lunar, utilă în caz de spitalizare și de intervenții chirurgicale. Mi-am făcut și o asigurare pe viață, ca să nu cad pe capul nimănui. Aș încerca o asigurare pe viață de 100.000 de euro, bani care să îi rămână Nidiei, fiicei mele’, spunea Mariana Moculescu acum câteva luni.

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral'. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și:Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: „A început să mă înjure. Am sunat la Poliție'

Mariana și Horia Moculescu au divorțat acum 24 de ani

Mariana Moculesc a pus capăt căsniciei cu Horia Moculescu în urmă cu 23 de ani. De-a lungul anilor, bruneta a avut numeroase relații amoroase, dar susține că niciun bărbat nu l-a egalat pe fostul ei soț, care este și tatăl fiicei sale, Nidia.

Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat. Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci…’, a declarat Mariana Moculescu în trecut.

Mariana Moculescu susține că povestea de dragoste pe care a avut-o alături de Horia Moculescu a fost una unică și specială.

Eu cred, în adâncul sufletului, că nici el nu m-a uitat, că am rămas în amintirea lui. Dacă ar sta să se gândească el cu înțelepciunea lui matusalemică, și-ar da seama că am fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui.Datorită mie o are pe Nidia. Ce ar fi fost viața lui fără Nidia? Eu și Horia mai vorbim, ne mai felicităm de zilele noastre de naștere, m-a și împrumutat cu bani, la nevoie’, a mai spus Mariana Moculescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton