Mariana Pfeiffer, despre relația dintre Reghe și Anamaria Prodan: „E o minciună că eu și Laurențiu eram despărțiți când s-au întâlnit pentru prima dată. Ea a avut o relație pasageră cu el încă de la...”

 Oana Pantazi
.

Mariana Pfeiffer a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Prima soție a antrenorului a pus punctul pe i, dezvăluind că ea și Reghe nu ar fi fost, de fapt, despărțiți atunci când el și Anamaria s-au cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mariana Pfeiffer a dezvăluit când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a declarat nu o dată că nu s-a băgat vreo secundă în relația celor doi și chiar a încercat să afle dacă se mai poate face ceva între aceștia. Iată însă că prima soție a antrenorului are o cu totul altă variantă despre relația (pe atunci) soțului ei cu Anamaria Prodan.

4-10-1024×1024-14-10-1024×1024-1

Mariana Pfeiffer a dezvăluit când a început, de fapt, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf a fost Mariana Pfeiffer, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară. Cei doi au divorțat după zece ani de căsătorie, iar la scurt timp, antrenorul s-a căsătorit cu Anamaria Prodan. Iată însă că Mariana Pfeiffer susține că Anamaria Prodan ar fi fost cea care a intervenit în căsnicia ei și că impresara și Reghe ar fi avut o relație încă din timpul căsniciei lui.

Citește și: În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din mariajul cu Mariana Pfeiffer: „Este crescut tot de mine și îl iubesc la fel de mult cum îi iubesc și pe copiii mei' / EXCLUSIV

Citește și:Zi tristă pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Fiica lor ar fi împlinit astăzi 25 de ani: „Un înger…’

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă', spunea Mariana Pfeiffer, în urmă cu ceva vreme, pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a povestit că ea și Laurențiu Reghecampf și s-au reîntâlnit după 13 ani. La vremea respectivă, antrenorul i-ar fi spus că nu mai are niciun fel de legătură cu soția lui, deși aceștia erau încă împreună. Ba chiar mai mult, relația dintre Reghe și Mariana Pfeiffer s-ar fi terminat în momentul în care fetița lor s-a stins din viață. Impresara a vrut să afle, totuși, dacă mai există cale de împăcare între cei doi și chiar susține că nu s-a băgat vreo secundă în relația lor.

Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai departe l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate’, a spus Anamaria Prodan.

Totdată, pentru a fi sigură, agentul FIFA ar fi invitat-o la masă pe fosta soție a lui Reghecampf. La momentul respectiv, a sosit și antrenorul și au decis să vorbească despre relația lor. Cei doi au căzut de comun acord că cel mai bine ar fi să divorțeze.

Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv. Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repera nimic’, a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton